USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Банер Ющенка порушує закон про вибори

16 Листопада 2009 12:08
Поява передвиборного рекламного банеру на офіційному президентському сайті є однозначним порушенням ст. 64 п. 15 закону «Про вибори Президента України» - заявила керівник центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників Ольга Большакова. Про це 16 листопада інформують «Волинські новини».
Після офіційної реєстрації Віктора Ющенка як кандидата на пост Президента України та початку його передвиборної агітаційної кампанії на офіційному сайті глави держави з\'явився банер, який рекламує кандидата Ющенка та його сайт http://www.nashvybir.com.ua/.
Як прокоментувала «Телекритиці» керівник центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників Ольга Большакова, поява передвиборного рекламного банеру на офіційному президентському сайті є однозначним порушенням ст. 64 п. 15 закону «Про вибори Президента України».
Цей пункт передбачає, що «кандидатам на пост Президента України, які займають посади, у тому числі за сумісництвом, в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування, на державних, комунальних підприємствах, у закладах, установах, організаціях, військових частинах (формуваннях), забороняється залучати для передвиборної агітації або використовувати для будь-якої роботи, пов\'язаної з проведенням передвиборної агітації, підлеглих їм осіб (у робочий час), службовий транспорт, зв\'язок, устаткування, приміщення, інші об\'єкти та ресурси за місцем роботи, а також використовувати службові чи виробничі наради, збори колективу для проведення передвиборної агітації».
Таким чином, банер на офіційному сайті Президента є використанням службових ресурсів для агітації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дмитро Тимощук Показати IP 16 Листопада 2009 12:14
Навіть такі суперпупер модні піарщики Ющенко пропустили такий момент, чи ні? Закон потрібно змінити - я думаю це були перші слова Президента, після перегляду новин сьогодні
Vetal Показати IP 16 Листопада 2009 17:52
Стільки тих порушень у передвиборчій кампанії фіксують, але чомусь ще не одного кандидата не покарали.
OrestN Показати IP 16 Листопада 2009 20:56
"БАНДИТИ СИДІТИМУТЬ В ТЮРМАХ!" якщо віктор андрійович введе пряме президенське правління тільки тоді зможе реалізувати своє побажання!
seal Показати IP 17 Листопада 2009 00:24
Ну так я ж вже ж десь писав - Закон у нас НЕ один для всіх!!!!! Тут і добавити немає чого.
seal Показати IP 17 Листопада 2009 20:35
А банер з сайту, між іншим, вже зняли. Видно подіяла критика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus