USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Білорус втер носа українцям на хвилях Світязя

25 Червня 2013 15:24
Вісімнадцять вокалістів з України та Білорусі змагались за звання найкращого співака.

Беззаперечну перемогу на студентському фестивалі естрадної пісні здобув Олександр Ковальов з Гомельського державного університету імені Франциска Скорини.

«Через постійну зайнятість я не міг часто брати участь у подібних заходах. Одночасно вчився в академії музики та на факультеті фізичної культури Гомельського державного університету. А зараз дуже серйозно підійшов до підготовки, обрав складний репертуар. Тому диплом про перемогу для мене є свідченням того, що я все зробив правильно», - розповів студент.

Друге місце розділили Юлія Собуцька (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки) та Тетяна Ільїна з Харківського національного університету міського господарства імені А. Бекетова.

А лауреатами третьої премії стали Тетяна Хомич (Національний педагогічний університет імені М. Драгоманова), Уляна Філь (Національний університет «Львівська політехніка») та Вікторія Михайлець (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки).

У номінації «Перші кроки» перемогу здобув Дмитро Загодиренко з Одеського державного аграрного університету. А студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Ярослав Мартинюк та Ірина Васильчук отримали, відповідно, відзнаку «Нові імена» та приз глядацьких симпатій.

Грошові нагороди та можливість відпочити у Буковелі отримали переможці від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Квітка Показати IP 25 Червня 2013 21:59
Були і ми в Шацьку,потенціал співаків шикарний,якби я була в жюрі то напевно б не зуміла роздати місця бо було важко співали всі шикарно,а от пізніше коли прийшлося вручати нагороди.вийшов чорт в трусах на сцену і пересрав всю малину, Поражаюсь ректору Сну ну невже він теж любить Діда Ганьба!!! значить в нього нульовий інтелект, Це просто позор,дівчата та хлопці вийшли в гарних сукнях,переживають і тут самий настоящий дурік, мені шкода пане ректоре,що ви до цього долучились, я думаю,що мене підтримає ще багато люду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus