USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Facebook запустив в Україні сервіс Місця

24 Березня 2011 12:30
Сервіс Місця (Places) найпопулярнішої в світі соціальної мережі Facebook став доступний в Україні та Росії.

Про це Корреспондент.biz повідомили в регіональному представництві Facebook.

"Соціальний сервіс Місця - це ще один спосіб спілкування з друзями, з допомогою якого Ви і Ваші друзі будете завжди в епіцентрі найактуальніших, модних і цікавих подій Вашого міста. Завдяки цьому сервісу Ви можете у режимі реального часу ділитися враженнями про розважальні заходи і місця міста, легко і швидко розповідати певному колу друзів (залежно від ваших настройок приватності), чим Ви займаєтеся у цю хвилину, хто зараз поруч з Вами, а також дізнатися, де перебувають Ваші друзі, що вони зараз роблять, і які цікаві місця розташовані неподалік від Вашого поточного місцезнаходження", - розповіли в представництві Facebook.

Для того щоб зареєструватися в будь-якому місці, користувачеві необхідно використовувати додатки для iPhone, BlackBerry, Android, HP webOS або Windows Phone 7.

Щоб зареєструватися, потрібно натиснути на іконку місця в меню програми, вибрати або створити місце, в якому в даний момент перебуває користувач. Користувач також може відзначити друзів, які перебувають в тому чи іншому місці разом з ним.

"Якщо Ваш друг вперше позначив Вас у певному місці, Ви миттєво отримаєте про це повідомлення і на свій розсуд дозволите / забороните відзначати Вас в цьому місці в подальшому. Крім того, Ви можете заборонити позначати Вас всім / окремим друзям, після чого всі ваші позначки будуть автоматично видалені. Тільки Ваші друзі зможуть відстежувати Ваші пересування та реєстрацію в тих чи інших місцях, якщо в налаштуваннях Ви оберете опцію "за умовчанням", але Ви також вільні зробити так, що крім Вас, ніхто не побачить ваші "місця", пояснюють у Facebook принцип дії сервісу.

Якщо користувач з яких-небудь причин не бажає, щоб його позначали в тому чи іншому місці, він може або видаляти свої позначки вручну, подібно до того, як видаляє себе з фотографії, або в налаштуваннях приватності заборонити друзям позначати себе в тому чи іншому місці, зазначили в регіональному представництві соціальної мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus