USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтелігенція стала на захист радіостанції "Мелодія"

21 Березня 2011 13:43
Творча інтелігенція просить Президента України Віктора Януковича зупинити знищення Всеукраїнської радіомережі «Мелодія». Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті радіо.

Про це інформує "Радіо Свобода".

«Дізнавшись про рішення Національної Ради України від 16 березня 2011 року, яким було прийнято передати частоти «Всеукраїнської радіомережі «Мелодія» нікому не відомому ані в творчих, ані в культурних, ані в журналістських колах новому мовнику ДП «Новий горизонт», відомі українські та міжнародні представники культурної і творчої еліти висловили свою повну незгоду з приводу знищення першого українського загальнонаціонального мовника і приєдналися до звернення трудового колективу «Всеукраїнської радіомережі «Мелодія» до Президента України з проханням невідкладно втрутитися в ситуацію», – йдеться в зверненні.

Віктора Януковича також закликають створити і очолити комісію для з’ясування причин і замовників, дії яких призвели до виникнення цієї ситуації.

Серед підписантів – співачка Ніна Матвієнко, співаки Тарас Петриненко, Руслана Лижичко, поет Іван Драч, актори Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, музикант, народний депутат Ян Табачник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus