USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні волинські рукопашники «воювали» у Вінничині. ФОТО

28 Серпня 2013 14:57
Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» організувала виїзд своїх вихованців на спільні навчально-тренувальні збори із рукопашниками Вінницької області.

Понад волинян - 20 учнів «РУБІЖу» віком від 10 до 18 років цікаво, напружено та змістовно провели два тижні у заповідних природних масивах Вінниччини, отримали неоціненний досвід спортивних тренувань, відчули справжню опору дружнього колективу понад 100 юнаків та дівчат, залучених до табору.

Програма навчально-тренувального збору передбачала роботу спортсменів з опанування та вдосконалення прийомів самозахисту, спортивної боротьби, ударної техніки. Багато уваги приділялось розвитку фізичних якостей, проведенню рухливих ігор, купанню та плаванню.

Родзинкою цьогорічного збору стала організація та проведення військово-патріотичної гри «Зірниця».

Учасники табору розподілялись на загони, отримували «бойову» задачу: обладнати власний «штаб», забезпечити його надійний захист, за допомогою знань топографії та основ тактики з’ясувати місцезнаходження табору «супротивника» і, у рукопашному бою, здобути перемогу.

Свій досвід та майстерність учасникам збору передавали керівники Вінницької та Волинської федерацій.

На завершення програми зборів проводились змагання із загальної фізичної підготовки, з технічної підготовки та з рукопашного бою.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗА ТВЕРЕЗУ УКРАЇНУ!!!! Показати IP 28 Серпня 2013 15:49
Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні повертаються вночі з гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій проклятій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння http://ntn.ua/uk/news/drugs/2011/02/16/5407

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus