USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто буде головним гостем фестивалю під Львовом

7 Червня 2013 19:00
Цьогорічним хедлайнером фестивалю буде культовий рок-гурт «Кому Вниз» (Київ), спеціальні гості – «ОтВінта» (Рівне) та «Веремій» (Київ), - інформують організатори.

Концертна програма фестивалю «Зашків – Земля Героїв» триватиме два дні: 14 червня на музичній сцені виступатимуть молодіжні гурти «Дзвони сонця», «Залізний Хрест», «К402», «Шосте чуття». А 15 червня музична програма представить таких виконавців: «Цвіт життя», «Тарута», «Vox Populi», «Веремій», «ОтВінта» та «Кому вниз».

Після концерту у Зашкові «запалять озеро» - хлопці освітлюватимуть берег вогнями смолоскипної ходи до Музею Євгена Коновальця у Зашкові, а дівчата пускатимуть вінки зі свічками на воду. Опісля розпочнеться драйвова українська дискотека.

Нагадаємо, у рамках фестивалю «Зашків – Земля Героїв», який пройде 14-16 червня на батьківщині полковника Євгена Коновальця, відбудеться грандіозний велопробіг «Від Степана до Євгена». Очолять велопробіг вокалісти гуртів «Ot Vinta» і «Веремій».


Довідка

«Зашків – Земля Героїв» - щорічний молодіжний патріотичний фестиваль, присвячений річниці від дня народження полковника Армії УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця у селі Зашкові Жовківського району.
Нагадаємо, що фестиваль у Зашкові традиційно пропагує здоровий спосіб життя і проходить під гаслом «Без тютюну! Без алкоголю! Без наркотиків!». Вхід на фестиваль - вільний.

Мета фестивалю - пробудити молодь, з якої буде сформовано якісно нову політичну та культурну еліту України. Тому, першою чергою, це не музичний фестиваль, а захід для вишколу та виховання молоді в національно-патріотичних традиціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus