USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук і Войтович розповіли, як святкуватимуть 8 Березня

6 Березня 2011 10:41
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук та голова Волинської облради Володимир Войтович розповіли, як святкуватимуть Міжнародний жіночий день.
Про це йшлося у випуску новин на ТРК «Аверс» у п’ятницю, 4 березня.
Волинський губернатор планує відзначити день жінок разом з родиною. Які подарунки підготував дружині та онучкам посадовець не зізнається, а от над тим, що придбати донькам, він міркуватиме разом із зятями.
«Подарунки для маленьких внучок уже готові. Подарунки для донечок будемо сьогодні вирішувати з зятями. Треба щось серйозне, треба скинутись», – зізнався голова ОДА.
«Сядемо на нараду, на домашню. Порахуємо наші гроші. Щось придумаємо», – продовжує він.
«Для мами Світлани, моєї дружини, є вже подарунок. Він готовий, я його зарання підготував. Тут я на зятів не покладаюся. Нехай би за своїми дружинами, за моїми донечками, гарно дивилися», – додав Клімчук.
«Буде ранок. Внуки почнуть просинатися хто коли. Але сімейний обід буде. Домашній сімейний обід. В домашньому колі», – озвучив свої плани на 8 Березня Клімчук.
А от голова Волинської обласної ради Володимир Войтович з подарунками своїм жінкам вже визначився. Проте у нього є власні традиції святкування 8 Березня.
«В нашій родині я привітаю усіх своїх дівчат: і дружину, і маму, і дочку, і невістку, і внучку. Всіх привітаю. І тещу привітаю, звичайно. А святкувати ми будемо традиційно і в сімейному колі, і з колегами по роботі. Є така традиція у мене на роботі – разом із моїми заступниками, з дружинами відсвяткувати це свято», – поділився голова облради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 6 Березня 2011 12:01
для ВН Клімчук є центром новин ?....
малопющий з Іванич Показати IP 6 Березня 2011 12:41
Войтович, обережніше святкуйте з заступником Лобачем: напється і може затіяти бійку. Неврівноважений, слабоокультурений. В Іваничах був завсігдатаєм однієї забігайлівки і усі випивки в ній з його присутністю закінчувались бійкою. Таким людям, за визначенням психологів, до горілки взагалі не можна підходити - звіріють. Будьте обережні, аби він вам не всадив сковорідкою по лисині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus