USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Користувачі Facebook телефонуватимуть через новий QIP

22 Березня 2011 15:51
QIP випустив нову версію месенджера, об'єднану з міжнародною соціальною мережею Facebook. Тепер користувачі соціальної мережі зможуть не тільки переглядати стрічку новин, але й спілкуватися з друзями через голосові та відео-дзвінки.

Про це повідомили ТСН .

Програма поєднує в собі швидкість роботи QIP 2005 і функції QIP Infium і призначена для користувачів QIP 2005, які так і не зважилися перейти на Infium.

У новому QIP спрощено інтерфейс, переглянута концепція роботи історії, з'явилася можливість управління ключами командного рядка. Новий майстер створення профілю допоможе одразу обрати основний акаунт (не тільки ICQ, але і будь-який з представлених на вибір облікових записів), тут же перевіряється правильність логіна і пароля та генерація QIP-акаунта відбувається автоматично.

Користувачам нового QIP стали доступні найбільш популярні комунікаційні можливості Facebook: перегляд стрічки новин, відео, коментування повідомлень друзів і чат. Універсальний месенджер автоматично створює єдиний контакт-лист, додає до нього контакти з Facebook і відображає статуси друзів.

З огляду на високу популярність інтернет-телефонії, QIP додав можливість зателефонувати на вказаний в профілі Facebook номер телефону. Таким чином прямо з інтерфейсу месенджера можна зв'язатися зі співрозмовником, який перебуває оффлайн.

Вартість дзвінка на мобільний в Росії при цьому становитиме всього 2,4 рубля за хвилину (0,68 грн), а плата за з'єднання не стягується. Скільки коштуватиме послуга в Україні, не повідомляється.

Користувачі, в яких встановлено новий QIP, зможуть безкоштовно телефонувати один одному прямо на комп'ютер. Для цього достатньо натиснути відповідну кнопку у стрічці новин і обрати спосіб зв'язку, який більше всього подобається.

На сьогодні QIP 2010 підтримує роботу за протоколами OSCAR, XMPP (Jabber), Gtalk (Jabber), LiveJournal (Jabber), Mail.Ru Agent, IRC і XIMSS (SIP), Twitter, Facebook, Вконтакте. Крім цього, в QIP вбудований модуль для здійснення голосових дзвінків на мобільні і міські номери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus