USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Клоун і нероба»: користувачі Facebook про Данильчука

13 Березня 2018 19:04
Користувачі Facebook відреагували у мережі на те, що керівник "Народного контролю" Павло Данильчук заробляє тим, що вимагає в забудовників гроші за те, щоб не перешкоджати будівництву багатоквартирних будинків.

Як повідомлялося, Данильчук приходив на об’єкт депутата Сергія Були, вимагаючи у нього кошти.

Видання Під прицілом показало реакцію волинян у соцмережі.

Лена Вербицкая: Павло Данильчук, Ви себе вже показали хто є хто. Стидоба. Жах. Позор. Як може себе поводити так депутат міської ради? Задумайтесь.

Богдан Вівчарик: до нього ще є питання по грошах, що збирались на Театральному майдані під час Революції гідності... а їх там було немало, куди поділись, на що потратили, звіт перед громадою був??..

Olena Shchurova: Відізвати і на гарматний постріл в майбутньому не допускати до влади... Звідки вони в Луцьку взялися!?

Віталій Довгополюк: Данильчук – це паразит на тілі української економіки. Як можна бути такою гнидою? Мені за нього просто соромно... Дармоїд і туніядець.

Алла Ветрова: З Данильчуком зрозуміло – НІКЧЕМА, "пусти свиню під стіл – а вона і ратиці на стіл"...

Alex Kutuzov: Те, що Данильчук збиває гроші це точно, ним пора давно вже зайнятися правоохороним органам. Де взяв бабла на квартиру, автомобіль, на весілля, чи дружина в універі на хабарях заробила? Підприємці, а чому ви мовчите? Коли в 2014 з вас Данильчук бабло збивав і автоматом тикав, чи п*па жим-жим? І депутатом він став, щоб уникнути відповідальності за свої діяння.

Сергій Христин: Эта м**зь нигде и никогда не работала. Харю на что надрал?

Діана Купрій: Пане Данильчук, Ви та ваша команда - політичні трупи, тому навіщо цей балаган... Що лохи в місті скінчилися і немає кого більше на бабло розводити? Чи може шизофренічне загострення від нестачі вітаміну "Д"?

Наталія Данилець: Ось Вам і продажний клоун))))

Віктор Романченко: Неприємна людина цей Данильчук. Хижа, як гриф-стерв'ятник.
Нагадаємо, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук відмовився від участі в передачі «Протилежний погляд LIVE», куди також запросили депутата Сергія Булу. Під час останнього сесійного засідання Данильчук зривав та блокував роботу ради, а також звинуватив депутатів, в тому числі Сергія Булу, у «дерибані» землі. Натомість конструктивно обговорити питання публічно в прямому ефірі з Сергієм Булою він не захотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
шеф Показати IP 13 Березня 2018 19:35
вести за собою народ на штурм увс на волині виявилось тобі паша простіше ніж прорахувати ходи у луцькій політиці. зідять.точно зідять.
Сергій Показати IP 13 Березня 2018 20:56
покарати його як останнього гея москаля)))
777 до Сергій Показати IP 13 Березня 2018 21:26
Краще я Башкалкнка, на майдані в мороз прив'язати до стовпа та поливати водою, поки не розкаже де гроші зібрані на майдані потратив та не тільки з майдану, а і з всієї області що відкуплювалися чиновники, щоб втриматися на посаді без мітенгів під вікнами. На мою думку це Павла квартири та авто...
Тамара Показати IP 13 Березня 2018 22:20
Що він,що його жінка...Ой дочекаються вони,що народ збунтується і покаже цим панам "кузькіну мать"
1941—45 Показати IP 13 Березня 2018 22:55
Всі вони уроди,шльондри політичні.
отак Показати IP 14 Березня 2018 10:36
чудова стаття - набір скрінів з фейсбуку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus