USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Кузьма Скрябін вестиме телепередачу «Помилаандерсон»

9 Грудня 2009 19:03

Взимку на каналі ICTV стартує нове праймове шоу «Помилаандерсон» за форматом компанії Zodiak Sexy Car Wash.
Виробництво проекту для каналу здійснює Film.ua Television. За інформацією Телекритики, сьогодні, 9 грудня, – останній знімальний день програми. Проект вестиме Кузьма Скрябін.
За жанром «Помилаандерсон» – інтелектуальне шоу з елементами еротики. У студії програми двоє відомих чоловіків відповідають на запитання. Якщо відповідь правильна, то дівчина у напівпрозорій сукні миє його машину. Гра складається з трьох раундів по три запитання. Таким чином, учасник  може збільшити кількість дівчат, які митимуть його машину, до трьох, а у фіналі має шанс отримати головний приз: всі 6 дівчат митимуть не лише його машину, а і його самого.
Участь у шоу візьмуть діджеї, головні редактори відомих журналів, спортсмени та інші.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 21:03
Цікавеньке шоу напевне буде. Знаючи Кузьму, буде весело. Обов"язково подивлюся.
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 23:16
яке ж воно інтелектуальне, там і натяку на те немає (не думаю, що над поставленими запитаннями учасникам доведеться напружувати мізки). мабуть все-таки розважальне з елементами еротики :)
seal Показати IP 10 Грудня 2009 09:12
До Юка. Во-во. Скоріше це бу де навпаки - еротичне шоу з елементами "інтелекту".
seal Показати IP 10 Грудня 2009 09:21
А, взагалі, як на мене, "Кузьма" останнім часом втрачає свої позиції (у всякому разі в моїх очах). Якісь жарти в нього стали плоскі та однобокі. Особливо після перегляду кількох передач "Без назви" (жалюгідна пародія на російський "Прожекторперісхілтон") на телеканалі К1, моє відношення до нього помінялося не в кращу сторону.
VSC Показати IP 10 Грудня 2009 11:08
Юмористические передачи на украинских, да и российских, каналах не выдерживают никакой критики. Юмора в них ноль, сатирой даже и не пахнет, сплошной дебилизм. Плоские шутки и базарный юмор, с элементами эротики :), стали нормой. Думаю, что и этот очередной телешедевр, не будет выделяться из ряда.
OrestN Показати IP 10 Грудня 2009 22:22
нема у них здорового гумору. одна пошлятина. дітям не дивитись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus