USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кузьму «Скрябіна» провели в останню путь в Києві

3 Лютого 2015 16:16
Співака Андрія Кузьменка провели в останню путь в Києві. Сьогодні зранку, 3 лютого, біля будинку соліста гурту "Скрябін", що розташований на околиці Києва в приватному секторі, зібралося близько 30 людей.

Про це інформують наші колеги з ТСН з посиланням на видання "Вести".

Нагадаємо, вчора, 2 лютого, лідер гурту «Скрябін» загинув у жахливій ДТП. Його автомобіль «Toyota Sequoia» зіткнувся з молоковозом. Удар був такої сили, що молоковоз винесло в кювет, а автомобіль співака сильно постраждав. Андрій був за кермом автомобіля, від отриманих травм загинув на місці події.

Попрощатися з Кузьмою приїхало близько 30 осіб, серед яких були помічені зіркові друзі артиста: Олександр Пономарьов, Ігор Кондратюк, Олександр Богуцький та музиканти гурту "Скрябін".

Кузьма Скрябін О 7:00 до будинку під'їхав катафалк і друзі артиста перенесли труну. Близько години з Кузьмою прощалися, після чого катафалк у супроводі машини ДАІ вирушив до Львова. Нагадаємо співака поховають завтра, 4 лютого, на Львівщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МУЗИКАНТИ З ЛУЦЬКА ПРО КУЗЬМУ «СКРЯБІНА»: «ТАКИХ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Санчез Показати IP 3 Лютого 2015 22:33
Земля тобі пухом...
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 08:26
Жаль дуде жаль. Спочивай з миром

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus