USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Київський рок-гурт АССА виступив у Луцьку. ФОТО

13 Листопада 2016 15:22
Яскравий представник нового покоління української рок-музики, київський рок-гурт АССА виступив у Луцьку. Солістка гурту, уродженка Луцька, Тетяна Власова познайомила лучан з оновленою сольною програмою та новим складом колективу.

Концерт відбувся 12 листопада в «Лучеськ-пабі», об’єднавши поціновувачів української рок-лірики та випадкових відвідувачів пабу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, гурт «АССА» виступав у Луцьку рік тому із сольним концертом. Із того часу колектив оновив склад і звучання, виступив на кількох масштабних українських фестивалях, серед яких було і арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

На сцену вийшли гітарист Дмитро Власов, бас-гітарист Євген Крутоголов, незмінна солістка і автор пісень гурту Тетяна Власова. Уперше з гуртом виступав барабанщик Володимир Мирошниченко. Тетяна Власова візначила, що Володимир грає в команді лише місяць, йому довелося дуже швидко освоювати програму - і він це зробив.
Дмитро Власов
Дмитро Власов
Євген Крутоголов
Євген Крутоголов
Володимир Мирошниченко
Володимир Мирошниченко
Годинна програма гурту АССА складалася з 12 композицій, виконаних в новому аранжуванні, тому навіть відомі хіти рок-гурту звучали по-новому. Відтак, навіть ті відвідувачі пабу, які потрапили на концерт випадково, перейнялися атмосферою концерту та аплодували гурту стоячи.
Як зізналася Тетяна Власова, виступ у рідному місті - це завжди особливо хвилююча подія для неї особисто.

«У залі була присутня моя мама, і я чомусь соромилась як в дитячому садку, коли вона мені кричала «Молодець» - зізналась Тетяна.

Серед планів колективу - побільше виступати наживо. Так, на думку саунд-продюсера АССА Євгена Крутоголова, їхня музика - це перш за все емоції, які найкраще передаються публіці саме зі сцені. Проте, у гурті планують записати альбом вже наступного року, а також дуже радіють тому, що відтепер на радіо буде більше україномовної музики ,та надіються, що їхня творчість також буде в числі тих українських пісень, які слухатимуть радіослухачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus