USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани фестивалитимуть разом з гуртом Ot Vinta

3 Вересня 2018 09:28
Вже втретє лучани і гості міста матимуть змогу розпочати осінь хмільно та смачно. 22 та 23 вересня у замку Любарта відбудеться Фестиваль пива і м’яса. Крафтові броварні з усієї України представлять оригінальні сорти пива, ресторатори частуватимуть смачними м’ясними стравами та іншими смаколиками до хмільного напою.

Окрім гастрономічних задоволень, на гостей свята чекає насичена розважальна програма. Зокрема, на музичній сцені виступлить чимало відомих виконавців, інформують організатори.

Один із них - гурт Ot Vinta. Рівненський гурт на чолі з легендарним Юрком Журавлем виконає композиції, які вже давно стали улюбленими для мільйонів українців.

Це ще не всі сюрпризи розважальної програми фестивалю пива і м’яса. Про інших, не менш відомих гостей організатори повідомлять згодом - слідкуйте за анонсами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus