USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани побачили козацьке характерництво. ФОТО

15 Вересня 2013 19:35
Бойовий гопак, танці на битому склі та козацьке характерництво демонстрували під час Національного фестивалю вареника, що відбувся 15 вересня у Луцьку, вихованці «Школи козацького гарту».

Розпочався виступ з бойового гопака, під час якого кожен з козаків підтвердив, що це не лише танок, а й неабияке бойове мистецтво. Хлопці зі «Школи козацького гарту» показували володіння традиційними козацькими видами зброї.










Найцікавішою для глядачів була друга частина виступу, під час якої вихованці школи стрибали на битому склі, лягали на дошку з цвяхами, лишаючись неушкодженими та продемонстрували «козацький бутерброд».













Оскільки дехто з глядачів не вірив, що цвяхи справжні, козаки дозволили кожному охочому особисто це перевірити. Виступ здобув бурхливі оплески публіки, яку не відлякав навіть дощ.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шушварок Показати IP 15 Вересня 2013 19:50
Їчте, хлопці, вареники, будете козаками!
не гей Показати IP 16 Вересня 2013 10:55
Что, что, а козацкий бутерброд это у них самое любимое занятие было, баб ведь на Сечи не было.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus