USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани страшили один одного у підземеллі. ФОТО

17 Листопада 2013 09:30
Охочі полоскотати собі нерви зібрались у підземеллі міської кав’ярні, щоб розповісти один одному моторошні історії - страшилки.
Як повідомила Волинським Новинам одна з організаторів, Оля Зейлик, такий захід проводиться вже не вперше:
«Напевне, всі ми в дитинстві збирались у компанії друзів і розповідали один одному різні страшні історії - правдиві і не дуже».

Члени літературного клубу «Запах Сонця» вирішили організувати щось схоже, і, як результат, збирають всіх охочих послухати моторошні історії. Цього разу місце зустрічі було більш, ніж символічним – від підземелля кав’ярні «Золотий Дукат», здавалось, так і віяло містикою та страхом. Охочих послухати оповіді, від яких кров застигає в жилах, виявилось близько десяти. Хтось розповідав власні історії, хтось переповідав чужі.

Так, один з присутніх повідав легенду про компанію хлопців, які потрапили у підземелля, мережа якого проходить під усім Луцьком. Шанси залишитися живими були мізерними, тому їм доводилося харчуватися всім, що потрапляло під руку. Так і трималися з останніх сил. Але, зрештою, сталося неймовірне – після довгих блукань у пітьмі вони несподівано знайшли вихід:
«Так, потрапивши під землю у Луцьку, вийшли вони аж під Ковелем»…
Правда це, чи ні – напевне, не дізнається ніхто. Можливо, це одна з міських легенд, а, може, чиясь історія життя, більше схожа на фільм жахів.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
109 Показати IP 17 Листопада 2013 09:40
Щось тільки студентам-пуголовкам захотілось жахливих історій. Іншоі публіки не представлено...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus