USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк кличе на «Вітрила пригод». ВІДЕО

12 Серпня 2013 11:00
Волинський туристичний клуб «Ми» запрошує до древнього Лучеська на 2-ий туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод», який відбудеться 21-22 вересня 2013 року.

Фестиваль присвячений Дню туризму та Дню кіно.

Якщо Ви вільна, креативна, смілива, творчо наповнена духом Свободи людина, яка здатна з життєво-напруженого графіка викроїти час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму, відкритися та поринути в лоно природи, повести за собою однодумців, бачите і фіксуєте ці прекрасні миті на фото чи відеокамери, складаєте поезію або пишете пісні гайда на фестиваль, - йдеться у повідомленні організаторів.

Якщо Вами володіє жага до романтики, а душа відкрита вітру пригод і Ви горите бажанням поділитися цими враженнями, тоді напинайте свої вітрила і гоп до купи!

Організатори обіцяють: Вас чекає приємна атмосфера вільного спілкування на галявині в парку біля багаття, змагання, забави та можливість випробувати себе у трьох конкурсах:

1.Авторської пісні (номінації – «авторська пісня», «туристична пісня»)
2. Фотоконкурсі – (номінації «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста)
3. Конкурсі кіноаматорів - (номінації «фільм-мандрівка», «фільм-пошук» (краєзнавче дослідження).


Гості та учасники під час проведення фестивалю можуть позмагатися у конкурсах: «Приз глядацьких симпатій», «Несподіванка фестивалю», «Найкумедніша туристська бувальщина» та отримати грошову винагороду.

Ну і поспілкуватися з цікавими мандрівниками, кіноаматорами, фотографами, авторами пісень, серед яких очікуються представники команди екстремальних мандрівників «Equites», виступ гурту «ДЕ? СЕНС» Львова та переможниця багатьох кінофестивалів, володарка бронзової медалі 74-ого Всесвітнього фестивалю некомерційного кіно Світлана Федонюк.

У минулорічному фестивалі заявилися понад 50 осіб у різних номінаціях із різних регіонів України (Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської областей), а також із Санкт-Петербурга (Росія).

На конкурс кіноаматорів було подано 30 фільмів, у конкурсі бардівської пісні в номінації «Авторська пісня та співана поезія» брати участь 12 номінантів , у фотоконкурсі - 13 учасників, які подали до 40 світлин. Переможці конкурсів отримали грошові винагороди, а учасники дипломи та призи.

Отож, пакуйте у валізи свої «творчі надбання», гарний настрій і гайда на гостину Волинь!

Виконані за всіма вимогами Фестивалю екранні, пісенні та фототвори учасники можуть надсилати до 15 вересня 2013 року включно на адресу: 43016, місто Луцьк, вулиця Кондзелевича, 5 Волинський туристичний клуб «Ми» з позначкою «На фестиваль».

Електронна адреса: [email protected] Умови участі у фестивалі розміщені на сайті www.tourclub.lutsk.ua., тел.. 067 332 93 34, 099 321 21 15 Руслана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus