USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк відвідає скандальна українська письменниця

6 Листопада 2013 09:46
Українська письменниця Ірена Карпа відвідає Луцьк 9 листопада у рамках нового проекту «Наживо» порталу «Луцьк-мама».
Зі слів організаторів заходів, це цикл зустрічей-діалогів з людьми, для яких дитяча тема – важлива частина життя. Тому до розмови в дружній атмосфері вони запрошують відомих і талановитих особистостей.
У рамках проекту зустріч, насамперед, відбудеться із співачкою, письменницею, поетесою, журналісткою та громадською діячкою, мамою двох донечок – Іреною Карпою.
Можливість живого, безпосереднього спілкування, ставити будь-які запитання та отримати відповіді на всі свої запитання – такою планують зустріч організатори заходу. Розмова про материнство, мамські читання – це додаткові «бонуси» зустрічі.
Організатори запрошують усіх, хто цікавиться творчістю Ірени Карпи, 9 листопада у «Ring Dj Сafe», що по проспекту Волі 49-а о 15:00.
Також потенційні учасники зустрічі мають змогу підготувати запитання для гості. Їх можна розміщувати на сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Автор найоригінальнішого запитання отримає від Ірени Карпи подарунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сєва Показати IP 6 Листопада 2013 14:28
А чим ця малишка, дитя (письменниця) така скандальна ?
серега до Сєва Показати IP 7 Листопада 2013 10:19
ну а вы почитайте что-нибудь.. на мой взгляд не то чтобы скандальная, просто достаточно откровенная и не фальшивая, чтобы эпатировать пуританскую публику.. + живой украинский язык приятно читать! (даже мне русскоязычному украинцу) - в жизни не сталкиваешься с таким напором жизненности :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus