USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі гурти творили світовий телерекорд

2 Квітня 2012 16:24
Три гурти з Луцька потраплять до Книги рекордів Гіннеса як учасники рекордного телемарафону української пісні на Першому Національному.
«ФлайzZzа», «Чорні Черешні» та «Ріплей» виконували пісні рідною мовою у прямому ефірі.
Рекорд за найдовший музичний телевізійний марафон національної пісні у прямому ефірі Україна побила 2 квітня о 12.39.
Рекорд зареєстрували представники Книги рекордів Гіннеса та Національного Реєстру Рекордів України. Вони стежили за ходом марафону усі 110 годин, разом із повною трансляцією в Інтернеті.
Так, українську пісню на марафоні виконували волинські виконавці. У прямому ефірі виступали гурти «ФлайzZzа», «Чорні Черешні» та «Ріплей».
У телемарафоні «Пісня об’єднує нас» задіяно 2012 учасників, пролунали 3 тисячі пісень. Трансляцію проекту можна було подивитися у 155 країнах світу.
Попередній рекорд встановили в Італії – там телемарафон у 2010 році тривав понад 103 години.
Втім, як розповів лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, представники телеканалу видзвонювали і нагадували музикантам про марафон вже кілька тижнів. «Тому ми страшенно незадоволені результатом того, що вийшло в кінці. Організатори «профукали» можливість мати в своїй колекції кайфовий матеріал від українських музикантів, який могли б вільно транслювати цілий рік, судячи з того, яку кількість артистів вони назбирали за ті кілька днів», - розповів лідер гурту «ФлайzZzа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Козолуп Показати IP 5 Квітня 2012 21:47
Класно, але чому ніхто ніде нікому нічого не розповідав про цей марафон??!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus