USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький гурт заспівав білоруською мовою. АУДІО

15 Червня 2011 16:03
В Україні розпочинається кампанія “Українська музика для Білорусі”, в рамках якої українські музиканти заспівають пісні білоруською мовою на протестну тематику.

Ініціатором кампанії виступила громадська організація Центр регіонального розвитку "Співпраця без кордонів", - пише сайт цієї громадської організації.

Першою для білорусів заспівала група "Фіолет" з міста Луцька.

За словами лідера гурту Сергія Мартинюка ідея заспівати пісню білоруською мовою у групи з’явилася вже давно.

Мартинюк розповів, що виконана "Фіолетом" пісня - це білоруськомовна пісня “Місце страждання” авторства Яна Маузера, вокаліста відомої білоруської альтернативної групи "MAUZER".

"Ідея заспівати білоруськомовну пісню на протестну тематику з’явилася у нас після президентських виборів у Білорусі в кінці минулого року. І після жорстокого розгону мирної акції протесту в Мінську", - розповів Мартинюк.

"Цим самим ми показуємо свою солідарність з білоруським народом", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатолій Котлюк Показати IP 15 Червня 2011 16:34
Ого. фіолет сильно піариться
Мішка Показати IP 15 Червня 2011 16:54
Навіть занадто сильно... Не варто лізти в іншу країну і навіть підтримувати її, повірте, вони вас не підтримають... Треба спочатку самим бути зацікавленими у чомусь позитивному для країни і робити це, а не підтримувати когось...
Мішка Показати IP 15 Червня 2011 16:55
Я нічого не маю проти слов’янських народів, навпаки відношуся до них позитивно, оскільки ми є однією нацією. Але у нас в країні робиться безлад, давайте наведемо лад тут, а потім на прикладі своїх дій допоможемо іншим!
Gala Показати IP 15 Червня 2011 17:08
а я солідарна з Фіолетом... Так тримати!!!
NoGood Показати IP 15 Червня 2011 17:49
Там дуже хороші хдопці!!!
Лучанин Показати IP 15 Червня 2011 19:05
Ну чому українцям так хочеться влізти в іншу родину? В себе не можемо навести хоч якийсь лад, а тут іншим ще б якусь западлянку зробити... Давайте почнемо ходити друг до руга додому - розвалювати сім'ї. Кайф же ж майже той самий ... так і в морду можна і там там отримати ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus