USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міхалков виганятиме бісів з душ росіян

21 Березня 2011 12:50
Кінорежисер Микита Міхалков завів щоденник в "Живому журналі", завдяки якому регулярно спілкуватиметься з користувачами Інтернету.

Про це інформує ТСН .

Відомий кінорежисер, голова Спілки кінематографістів Росії Микита Міхалков поповнив цього тижня ряди високопоставлених блогерів: він завів щоденник в "Живому журналі", де обрав собі "нік" nikitabesogon, а також аккаунт на популярному відеоресурсі YouTube. Його канал там названо "Бесогон" TV.

Усього на цей момент Міхалков, який раніше презирливо відгукувався про блогосферу, встиг викласти три відеозвернення. У першому з них він роз'яснив, що обрав назву на ім'я свого небесного покровителя Микити Бесогона.

В словнику синонімів російської мови стверджується, що слово "бесогон" означає брехун. Режисер, який має останнім часом скандальну популярність, заявив, що має намір виганяти бісів з душ співгромадян, обіцяв регулярно спілкуватися з користувачами Інтернету і стверджував, що сторінки з його ім'ям, які були раніше в блогосфері - фальшивки, не мають до нього жодного стосунку.

Міхалков заявив, що буде вести свій блог виключно у відеоформаті, щоб ні в кого не було сумнівів, що це він.

У другому випуску "Бесогон TV" Міхалков розповів про журналістів, що спотворили його слова про "божу кару", яка спіткала японців. Він продемонстрував фрагмент свого виступу в московському Будинку кіно, де він пояснює найпотужніше стихійне лихо в Японії, внутрішнім безбожництвом і споживацьким ставленням до навколишнього світу.

Режисер обурений "брехнею" ЗМІ - виявляється, він зовсім не мав на увазі самих японців, а говорив про ситуацію в світі в цілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus