USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліціонери різалися в дурня на мішках з бюлетенями. ВІДЕО

5 Листопада 2010 17:35
Міліціонери, які грали у карти на мішках з виборчими бюлетенями у Харкові, понесли суворе дисциплінарне покарання, один із них звільнений із органів внутрішніх справ.

Про це заявив на прес-конференції заступник начальника управління громадської безпеки Головного управління МВС України в Харківській області Василь Гайчук, повідомляє Українська правда.

Справа в тому, що 2 листопада в інтернеті з'явився відеоролик, на якому зафіксовано, як чотири міліціонери грають у карти на мішках з виборчими бюлетенями біля приміщення Харківської міської виборчої комісії.

Гайчук наголосив на ганебності цього вчинку і підкреслив, що рішення було ухвалено у найкоротші терміни.

«Вже проведено службове розслідування, підготовлений наказ по особовому складу. Старший наряду звільнений з органів внутрішніх справ, інші понесли дисциплінарне покарання. Також накладені стягнення на керівників цих міліціонерів на рівні райвідділу, міськуправління і облуправління», - сказав він.

«Я не думаю, що звільнення - це занадто суворе покарання, тому що була грубо порушена дисципліна, це був негідний вчинок», - додав Гайчук.

Як повідомляє Центр зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Харківській області з посиланням на заступника начальника Головного управління Андрія Стародубцева, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов особисто доручив провести службову перевірку інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
M Показати IP 6 Листопада 2010 18:24
Оце то бестолоч ментовська! Офіцери, мать їх.. Їх керівництво мало б надати їм можливість пограти рік-другий в картишки на нарах, а не просто посваритись пальчиком.
makar Показати IP 7 Листопада 2010 14:42
не погоджуюсь.нічого страшного в тому не було і нема.стирчати кілька діб набридне кожному.з дисциплінарним покаранням погоджуюсь,а звільнення з "органів"-то вже занадто.(в порівнянні хоча б з тим,що робиться при вибиванні зізнань від простих людей в СІЗО).а горе-оператора я б пошукав....
Андрій Показати IP 8 Листопада 2010 12:33
Звільнення це занадто,максимум догана з занесення в особову справу.Та й в чому врешті проблема?Мішки ж ніхто не вкрав і бюлетні не підмінив.Оператор муд...к, знайти і набити морду, він заробив кілька гривень за дрібну"сенсацію", а людям зламав життя та змарнував роки витрачені на кар'єру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus