USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мости України: 20 дивовижних фото

29 Серпня 2012 13:28
Щодня їздиш на роботу одним і тим же мостом і ніколи навіть в голову не прийде, що ця штучна споруда може бути чимось цікавою, не кажучи вже про те, що навіть красивою.

Про це пише tochka.net.

Відомий київський фотограф Олег Жарій якраз спробував показати мости України збоку, показати їхню красу і привабливість.

У статті в National Geographic про незвичайне захоплення Олега Жарія написали так: «Розповідь про будь-який міст Жарій розпочинає з технічних характеристик ‒ словами вченого, а закінчує описом неповторності та краси споруди ‒ словами художника». Майстер, пояснюючи причини захоплення фотографією мостів, каже: «Я просто хочу показувати людям, який же красивий світ навколо нас. Найбільше мене приваблюють масштабні картини, тому багато моїх робіт ‒ панорами».

У його колекції ‒ понад півсотні знімків. У галереї ‒ 20, на думку видання, найкращих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus