USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Колядки під електрогітару в центрі Луцька

12 Січня 2014 09:58
Чимало охочих зібралось на центральній площі міста для того, аби разом заспівати традиційних Різдвяних пісень.

Організатором співучого флешмобу «Різдвяна колядка» стала Волинська обласна громадська організація «МИ +». Зауважимо, що дійство відбувалось у рамках благодійного проекту «Чужих дітей не буває», який успішно працює у Луцьку вже декілька років. Попри холодну погоду, на Театральному майдані поруч з пам’ятником Лесі Українки зібралось чимало дітлахів, молоді та людей поважного віку. Кожному з них організатори вручили листівки з текстами колядок, та свічки.

Попри те, що музиканти, здебільшого, виконували старі і всім відомі колядки, звучали вони по-новому. Адже грали лучани на електрогітарах, під акомпанементи ударних та синтезатора.

Відчули дух свята та різдвяний настрій не тільки місятни, але й гості. Так, на імпровізовану сцену вийшов молодий чоловік, який назвав себе «дядьком з Хмельницького».
Він подякував виконавцям та присутнім за співи та незабутню атмосферу:

«Дякую вам дуже, це дійсно щось неймовірне! Я сам дядько з Хмельницького, мене в Луцьку мали зустріти, але покинули напризволяще. Але це нічого, адже тут мені дуже подобається. Ви чудово співаєте», - звернувся чоловік до музикантів та присутніх й закликав співати разом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 12 Січня 2014 16:05
Було чудово. Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus