USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На пивному фестивалі у Луцькому замку вручатимуть призи та подарунки

26 Вересня 2016 11:39
Безліч цікавих конкурсів, смачних закусок та різноманітного пива чекають відвідувачів на гастрономічному дійстві «Фестиваль Пива та М’яса», який відбудеться 1 та 2 жовтня у стінах Луцького замку.

Гості зможуть скуштувати різні сорти пива та смаколики до нього, і просто гарно провести час.

Окрім того, у рамках фестивалю запланована насичена програма. Зокрема, на відвідувачів чекає багато конкурсів і розіграшів.

Оскільки луцький фестиваль продовжуватиме традиції всесвітньо відомого німецького «Октоберфесту», організатори вирішили зробити його ще яскравішим. Тож усім, хто прийде в замок у традиційних німецьких костюмах, організатори обіцяють призи та подарунки. Гостей закликають не стримувати фантазію і дати волю найкреативнішим ідеям, адже оригінальні вбрання не тільки забезпечать приємні бонуси від оргкомітету, але й стануть чудовою нагодою зробити тематичні яскраві світлини у стінах замку.

Нагадаємо, під час фестивалю також визначатимуть пивного короля та королеву Луцька.

Тож усіх поціновувачів хмільного напою і веселого дозвілля кличуть у замок Любарта 1 та 2 жовтня на перший у місті Фестиваль Пива та М’яса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зіберт Показати IP 26 Вересня 2016 15:16
Для гостей і учасників свята місячна поїздка і перебування в зоні АТО. Можливо досить веселитись, а необхідно вирішувати питання закінчення війни. Ви вже загубили сором і людську гідність. Люди гинуть, а ви " прийти в традиційних німецьких костюмах........".
не без греха Показати IP 27 Вересня 2016 11:50
одни на пьянку , другие на мобилизацию...как то всё по-украински..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus