USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Театральному майдані урочисто відкрили етнофестиваль «Різдво у Луцьку»

12 Січня 2019 19:10
На Театральному майдані Луцька 12 січня стартував тринадцятий міжнародний етнофестиваль «Різдво у Луцьку».

На урочисте відкриття фестивалю завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та директор департаменту культури Тетяна Гнатів, інформують на сайті міської ради.

«У ці дні ми завжди вітали один одного, бажали гарного настрою та усього, що пов’язано із надією та сподіваннями. Фактично, новий рік у нас починався не з якогось одного дня, а із цілого переліку свят. Різдво – це саме те свято, яке дарує нам надію, сподівання, яке завжди чекали дорослі і діти щоб потішити одне одного тим творчим знахідкам та традиціям, які були властиві для нашого народу. Не сумніваюсь, що сьогодні ми побачимо дуже багато яскравих виступів, насичених нашими традиціями та культурою», - розповів у вітальному слові Григорій Пустовіт.

Окрім того, колядники-учасники фестивалю отримали солодкі подарунки та Подяку міського голови за збереження національних традицій.

Етнофестиваль «Різдво у Луцьку» триватиме протягом 12-13 січня на Театральному майдані нашого міста і завершиться різдвяною шоу-програмою «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. У програмі фестивалю: колядки, вертепні дійства, забави для дорослих і дітей, святковий ярмарок та різдвяні частуванння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свідОК Показати IP 12 Січня 2019 20:10
Як людей багато :)))
учасник Показати IP 13 Січня 2019 09:34
Не було перед ким виступати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus