USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На фестивалі в Луцьку співали «Пісняри». ФОТО

30 Травня 2011 11:03
В Луцьку вдруге відбувся благодійний фестиваль духовної пісні «Волинський благовіст» – завдяки заходу організаторам вдалось зібрати понад 214 тисяч гривень для неповносправних та дітей-сиріт.

Проводився фестиваль у неділю, 29 травня, на стадіоні «Авангард» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей з благословення митрополита Київського і всієї України Володимира та митрополита Луцького і Волинського Ніфонта.

На фестиваль, окрім церковників, завітали представники обласної і міської влади бізнесмени та парафіяни.

З нагоди свята цього дня у волинських храмах відбулось богослужіння та молебень за здоров’я дітей.
Напередодні святкового концерту на території стадіону бавились діти: тут проводились конкурси, ігри, майстер-класи тощо. Також тривала виставка робіт дітей недільних шкіл та дітей-сиріт Луцька.

Найбільше уваги відвідувачів фестивалю привернув святковий концерт, у якому взяли участь церковні хори та окремі виконавці Волинської єпархії і гості дійства. Розважали своїм співом і волинські зірки – Василь Чепелюк, Алла Опейда, В’ячеслав Судима.

Радо приймала публіка і Волинський народний академічний хор та народного артиста України Павла Дворського.

Кульмінацією заходу став виступ відомого співочого колективу з Білорусі ВІА «Пісняри». Музиканти тішили луцьку публіку понад дві години.










































Довідково:

Організатор фестивалю – Волинська єпархія УПЦ МП. Режисер-постановник заходу – заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький. Проводився захід за сприяння обласної та міської влади та за фінансової підтримки волинських бізнесменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тетянка Показати IP 30 Травня 2011 11:24
іваницький схожий на одного пісняра. або пісняр на нього
жжжж до Тетянка Показати IP 30 Травня 2011 14:19
а їх барабанщик схожий на подерев’янського
Луно Показати IP 30 Травня 2011 21:52
А може би тим батюшкам бороди трохи постригти - а то якось не по европейські виглядають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus