USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

На «Бандерштат» приїдуть гості з Білорусі. ВІДЕО

26 Червня 2013 10:04
Білоруський гурт «Sciana» став ще одним учасником фестивалю «Бандерштат».

Про це повідомили у прес-службі фестивалю.

«Напрасткі ад Берасьця да Луцка - 200 кілямэтраў. Гэта меней, чым нават ад Берасьця да Менску. Таму мы суседзі, мы блізкія людзі і ў прамым, і ў пераносным сэнсе. А да добрых суседзяў прыемна завітаць у госьці. Нам заўжды цікава наведваць Украіну», - розповідають учасники «Sciany».

«Бандэрштат» - гэта болей, чым проста музычны фэст. Гэта падзея, якая аб'ядноўвае ў сабе гісторыю і культуру. Ні бязь першага, ні без другога мы ня можам быць народамі», - відповідають хлопці на запитання, що для гурту значить фестиваль.

Команда говорить, що чекає від «Бандерштату-2013» чудової атмосфери свята, яку відповідно допоможуть створити. Стверджують, що драйву вистачить на всіх.
«Чакаем жнівень, чакаем Луцк, чакаем-чакаем «Бандэрштат» - говорять хлопці зі «Sciany».

Зауважимо, що кожного року на музичній сцені фестивалю «Бандерштат» виступає патріотичний гурт з Білорусі. Свою творчість та частинку білоруського духу бандерштатівцям дарували такі гурти, як Mauzer, Vincent, TerraKod, Akute.

Довідково:
В Україні гурт «Sciana» здобув популярність у 2011 році після виходу другого альбому «Кропка вяртаньня». Команда співпрацює з українською командою «Роллік'с», з якими спільно виконують пісню під назвою «Білорусь-Україна».

Регулярно виступають в Україні.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus