USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Бандерштаті» гратимуть карпатське етно. ВІДЕО

18 Червня 2013 11:06
Один із учасників фестивалю «Бандерштат-2013» - івано-франківський фолк-гурт «КораЛЛі».

Про це інформують у прес-службі фестивалі.

Свій стиль музиканти з «КораЛЛі» позиціонують як «Рок-Вар'Яте».

«Колись таких називали вар’ятами, зараз іншого слова теж не підібрати. Музичні ритми і наспіви тут не народжуються так просто – це результат активного всюдисущого творчого пошуку – дуже часто – на межі керованості. І що більше, ніж важливо – пошуку по життю: не штучного, не фальшивого, не награного», - йдеться на офіційній сторінці ВКонтакті гурту.

Гурт виник у 2005 році. Його особливістю є використання трембіти та дримби.Команда встигла набути прізвиська «трембітно-амбітна», оскільки за сезони 2008-го та 2009-го років узяла участь у більшості українських та багатьох закордонних фестивалях.

«Ідея грати карпатське Етно закономірна: гірська гуцульська та лемківська культури пронизали характери гудців ще з раннього дитинства (двоє мають гуцульські, а решта троє – лемківські корені)», – розповідають «КораЛЛі».

До слова, гурт «КораЛЛі» уже виступав на фестивалі, вони були учасниками «Бандерштату» у 2008 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus