USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На державні телеканали повертаються «темники»?

15 Березня 2012 18:01
Держкомітет з телерадіомовлення розсилає на обласні ТРК листи з проханням запустити програми про соціальні ініціативи Президента Віктора Януковича.

Про це інформує Gazeta.ua.

Видання «Центр» наводить копію листа за підписом голови Держкомітету з телебачення і радіомовлення Олександра Курдиновича, спрямованого генеральним директорам обласних та регіональних держтелерадіокомпаній, ДТРК «Крим».

Лист було розіслано 13 березня з позначкою «Терміново!».
Курдинович просить «терміново створити (або адаптувати існуючі формати теле-і радіопрограм) і запустити в ефір з 15 березня 2012 спеціальні лінійки програм за участю керівників та/або представників органів місцевої влади, відомих фахівців і експертів».

Програми повинні бути присвячені «роз'ясненню та обговоренню соціальних ініціатив, озвучених Президентом України Віктором Януковичем на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України, яке відбулася 7 березня 2012 року».

Такі програми повинні виходити в ефір не рідше двох разів на тиждень.

Звіт про результати керівники повинні до 16 березня надіслати факсом або на електронну пошту головного спеціаліста відділу координації висвітлення суспільно значущих заходів і реформ Держкомтелерадіо Олександра Полівача.

У цей же день Полівач розіслав у місцеві ТРК листи з проханням розмістити у вечірніх випусках новин або у рамках спеціальних рубрик наступні сюжети:

- про зустріч президентів України і Туркменістану;
- про зустріч українського Президента з головою Верховної Ради і лідерами парламентських фракцій;
- про зустріч Прем'єра Азарова з представниками іноземних компаній, які працюють в Україні;
- про ознайомлення Азарова з ходом будівництва метрополітену в напрямку станцій метро «Іподром» і «Одеська площа» у Києві;

Список сюжетів, рекомендованих для видачі в ефір ДТРК, був розісланий також 14 березня:

- про відвідини президентами України і Туркменістану вистави для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
- про чергове засіданні Кабміну України;
- про засідання Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при президенті України;
- про парламентські слухання на тему освіти в сільській місцевості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Березня 2012 01:13
А що тут поганого? Нехай народ бачить що вони хоч щось роблять - всі ж прозорості хотіли. Так, мені від цього ні холодно, ні жарко, бо власне мене це не стосується, але в столиці люди скоро будуть мати можливість доїхати на метро в віддіалені кінці. Можливо, якби в західній частині України менше їх би "обсирали", то і до нас якась би цивілізація дісталась. А так тільки й можемо що на засіданнях приймаємо рішення про їх звільнення сидячи в гівні по вуха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus