USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Євробаченні» перемогла Швеція. ВІДЕО

27 Травня 2012 13:02
Швецька співачка Лорін перемогла у «Євробаченні-2012», яке відбулося в Азербайджані. Україна опинилася в «лузерах» ‒ Гайтана посіла 15 місце.
Про це повідомляє ТСН.
В Азербайджані відбувся головний пісенний конкурс Європи. Гайтана посіла 15 місце. Перемогу у міжнародному пісенному конкурсі «вирвала» співачка Лорін, яка представляє Швецію.
Ексцентрична Лорін завоювала серця європейців піснею «Euphoria» та шаленими танцями.
Гайтана, яка представляла на «Євробаченні» Україну з авторською піснею «Be my guest», вразила європейців рівно на 15 місце, набравши 65 балів.
Перша трійка лідерів «Євробачення-2012»:
1. Швеція, Лорін (372 бали)
2. Росія, «Бурановські бабусі» (259 балів)
3. Сербія, Желько Йоксимович (214 балів)

Варто зазначити, що букмекери називали ймовірним переможцем «Євробачення-2012» представницю Швеції, співачку Лорін з піснею «Ейфорія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Седой Показати IP 27 Травня 2012 13:36
Смотрел финальную пестню Гайтаны.Да,да.Именно пестню. Такого позора Украина еще не слышала.И вооще. Ничего от поющей Украины небыло,даже рядом не лежало.Интересно.Кого за все ЭТО благодарить. НЕ ЗЛИМ,А ТИХИМ вашу мать СЛОВОМ
ПАВЛІК МАРОЗОВ Показати IP 27 Травня 2012 13:44
Красавіцу і умнічку і шо гловне -- "талановиту" Гайтану обскакали якісь "бабушкі" із удмуртії!Лоббісту і протеже гайтанки (ін)валіду арфушіку -- рєспєкт і уважуха!Краще далі поставляй тьолок до лівії чи ще кудись!
Янек до ПАВЛІК МАРОЗОВ Показати IP 27 Травня 2012 13:51
Да это Юлька виновата, а не умничка Арфуш.
Хатуль Мадан до Янек Показати IP 27 Травня 2012 15:12
це все кровосісі і папєрєднікі!
Седой Показати IP 27 Травня 2012 13:48
Смотрел финальное выступление Гайтаны.Такого позора Украина еще не слышала.И вооще. Об каком украинском представителе идет реч.Это были африканские мотивы.И вина не Гайтаны, а тех кто этот позор устроил.Хотели как лучше,а вышло как всегда -через заднее место.Очень хочу (поблагодарить)организаторов этого позора.
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ до Седой Показати IP 27 Травня 2012 20:26
А дехто з організаторів цього позора були в залі ---Рибчинський , арфуш ,бєнкєндорф та мозгова. І так явно невпевнено "раділи" за гайтану , наче наперед це все спланували ...
ахванасій Показати IP 27 Травня 2012 14:05
І хто тепер наїжджатиме на Юру Сиротюка?ОЙ-ой-ой , назвали гайтанку неукраїнкою ! А яка ж може бути негритоска українкою! Хоча зараз всячеські канановічі припишуть мені расізьмь і ксєнафобію
Vulpes Показати IP 27 Травня 2012 14:35
Та Україна просто боїться виграти Євробачення, того і посилають туди кого попало. Інакшого пояснення я не бачу. У нас є талановиті та дійсно класні виконавці. Тільки чогось на конкурс відправляють попсу всяку (в поганому смислі цього слова).
ПАВЛІК МАРОЗОВ Показати IP 27 Травня 2012 14:43
"Потрібно робити, як Руслана, показувати нашу українську культуру, нашу пісню, - заявив член політради партії "Свобода" Юрій Сиротюк. - Так, Гайтана добре співає, але вона не представляє нашу культуру, тому ми в черговий раз програємо. Євробачення має бути шоу національних талантів. Гайтана - це наднаціональний талант, тому розмивається сам сенс Євробачення. І краще було, якщо на цей конкурс поїхала людина, яка представляє саме Україну. А виходить так, що ми не хочемо показати своє обличчя. І Україну будуть асоціювати з іншим континентом, десь в Африці". Як тільки відстоюєш своє власне рідне на своїй же землі ---- ти ксенофоб, расист , фашист і всячєський там -іст .Сиротюк висловився як НАЦІОНАЛІСТ, який в першу чергу любить і поважає свій народ - український . Сумніваюсь , що десь в Ізраїлі чи якомусь Конго ,Малі , Сирії на євробачення поїхав би представник-українець, хай і дуже талановитий , хай іпроживаючий там багато років
Хатуль Мадан Показати IP 27 Травня 2012 14:48
расисти і ксенофоби всієї європи не підтримали "українську" негритянку гайтану. вай-вай-вай!
політхуліган Показати IP 27 Травня 2012 14:57
Не сваріть Гайтану,вона направду класна співачка.А ось своє ФЕ треба висловити інВАЛІДУ Арфушу,інВЛАДІ,інПРЕЗЕДЕНТУ!ЦЕ їх величезна заслуга за првал України наконкурсі! Дякуємо жителям..., бачили очі що купували тепер їжте поки не повилазите,ВОТ!?
Хатуль Мадан до політхуліган Показати IP 27 Травня 2012 15:10
заурядна попсова пєвічка. якби не колір шкіри - абсолютно нічим непримітна.
Павло Показати IP 27 Травня 2012 18:37
Давайте відділяти мухи від котлет. Визначайтесь чітко: що власне не подобається: 1) африканське походження та колір шкіри Гайтани. 2) Гайтана як співачка. 3) конкурсна пісня. 4) продюсери. За цими пунктами висловлю свою думку. 1) Походження. Мене колір шкіри Гайтани абсолютно не зачіпає. Як в старому анекдоті: "сиди синку, я й так бачу, що ти не москаль". Що заважає білошкірим українкам вигравати Євробачення? Невже творчість чорношкірої Гайтани? Чи може носіями справжньої української культури та національного духу ви вважаєте учасників минулих Євробачень: Верку Сердючку, Лободу, Альошу чи Тіну Кароль? 2) Гайтана як співачка. Тут в українського слухача взагалі до Гайтани немає бути ніяких запитань. Всі знають пісні чорношкірої Гайтани українською мовою: «Слідом за тобою», «Шаленій». А хто назве україномовні пісні «щирих українок» Лободи чи Альоші? 3) Пісня. Пісня як кажуть, не зачіпає. Посередня пісня. Тому 15 місце – цілком заслужене. 4) Продюсери. Євробачення – задоволення дороге. Навіть самий талановитий виконавець із самим супер-хітом не потрапить на Євробачення, а якщо і потрапить, не посяде якого-небудь пристойного місця без багатих спонсорів та талановитих продюсерів. Який продюсер з Арфуша? Не знаю, я не є представником шоу-бізнесу, і не мені судити.
ПРОХОЖИЙ до Павло Показати IP 27 Травня 2012 23:43
Хороший комент. Согласен полностью. Меня тоже никак не беспокоит цвет кожи и этническое происхождение. Будь она "хоть негром преклонных годов" - лишь бы пела... Не знаю Гайтану как певицу и это уже хорошо. Например , услышав однажды Лободу , пришел в ужас и запомнил имя . Все остальные участницы , включая Пономарева , Гринджол и выкрикивающую слова (пением назвать не могу) Руслану - на меня тоже действуют как венки на обочинах ...Кроме , наверное, Данилко - Сердючки , потому что это был откровенный и небесталантливый стеб. И постебался он нормально над дебильным евровидением и над всей Эуропой . Пестня у Гайтаны была , как все пишут - полное фуфло . Вышла , покричала , сзади - попрыгали какие - то геи да свет помигал. И черт бы с ними - спели , как умели - получили , что смогли - и домой , в ночные клюбы... Так нет ! Какие - то сверхзадачи ставятся перед нашими лободами - гайтанами ! Чуть ли не Родину защищать ! Спасать культуру , честь и совесть эпохи !!! А это - всего лишь бабло крутится , да пробуют реализоваться продюссеры , спонсоры , менеджеры , мерчендайзеры , стилисты и прочие креативщики , их маму ... Делов ! Да еще эти англицкие "стихи" . Наборы слов типа тексты . Форевер энд евер . На следующий конкур (я не опечатался) нужно послать Арфуша - нехай споеть. А голос у Гайтаны , по - моему неплохой , только петь было нечем - пердюссеры ей мозг за.рали креативом.
Степан Показати IP 27 Травня 2012 19:13
Хатуль а чим би ти поразив Євробачення. Краснословієм. Ти дав свій голос. А базікать ти вмієш
Ковельчанин Показати IP 27 Травня 2012 19:37
Пісня Гайтани-повний відстій... Як і вона сама... А Лорін вітаю з заслуженою перемогою!
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 27 Травня 2012 20:16
Кілька разів передивлявся виступ цієї афроукраїнки гайтани . на сцені статична і непорушна як алла барісавна у свої 70 рочків . А позаду не підтацьовка -- гей-парад , тільки веселковими прапорами ще не махають. А так звана група "паддєржкі штанов" --- Рибчинський , арфуш ,бєнкєндорф та мозгова так явно невпевнено "радіють" за гайтану , наче наперед це все спланували ...
Перехожий Показати IP 27 Травня 2012 20:25
А мені взагалі незрозуміло, за що обрали Швецію? Пісня - жуть :)
Max Freeman Показати IP 28 Травня 2012 00:44
А никто, на секундочку, не обратил внимания, что шведская победительница - марокканка по происхождению? И никто там почему-то не лил слезы о том, что Швецию не представляла коренная шведка... От себя добавлю: против Гайтаны на Евровидении я ничего не имел. Но ее 15 место объясняется неудачной постановкой и "неформатным" исполнением композиции. Гайтана пыталась продемонстрировать свой голос, но немного переиграла. К тому же, соглашусь с тем, что она была излишне статичной на сцене. Так что...пусть Украине в следующем году повезет больше, чем в этом...
Волинянка Показати IP 28 Травня 2012 11:52
Позор, яка Україна в представленні Гайтани. Вот, якби вона представляла Африку-то було би кльово.А так сміх тай годі.Україну повинна була представляти настояща українка, із піснею про наш соловїний край край, з традиціями українськими,щоб було видно нашу Україну в її особистості. А то плювати хотілося на цю Гайтану і її пісню.Це все робиться навмисно,щоб так викрилено думали у світі про наш край.
ВУЙКО СЕМ-ко Показати IP 28 Травня 2012 14:04
А нам з кумом виступ бойківчанки Г А Й Т А Н О Ч К И дуже сі вподобав. Хвайна кобіта, пся крев!!! І пісня була гарна, тільки щось не второпали ми: чи дала вона йому, чи ні?! Напевно ми з кумом ще не докінця ному взяли, як для того хвіналу...ба опісля було дуже все чьотко, коли ми бали рахували.. правда нас знову кляті москалі обійшли...от бабушкі-інтернешенел...Але й добре, що теє 15 мійсце...А то знову готуйшся, то того бачення, то того хфутболю...і так тої грошви нема куди дівати... Так що, як роздумують наші вчені, незабаром справжнім юкраїнцем буде рябий, як тая наша бурьонка, Н І Г Е Р і, шваркотітиме на на вєліком і могучем язикє... А ви усі ще чимось тут В А Й З М У С Ч А Є Т Є С Я!!! Беріть краще приклад з жидів або з бульбашів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus