USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Найактивнішими українськими інтернет-користувачами стали грибники і школярі

14 Жовтня 2010 09:45
Інтернет-гігант «Яндекс» опублікував рейтинг пошукових запитів за вересень - kідерами запитів стали школярі та грибники.

Активність школярів пояснюється, перш за все, початком навчального року, - пише Газета.ua. Згідно з рейтингом, учням було складно відразу включитися в навчальний процес, і вони намагалися полегшити собі завдання. Так, найбільш популярними «шкільними» запитами, зокрема, стали: «ГДЗ з геометрії 9 клас», «розв'язання задач з геометрії»,»Хімія 8 клас».

Також не особливо давалася учням література. Для того, щоб швидше впоратися з домашніми завданнями, школярі шукали скорочені варіанти книжок, критику і навіть мультимедійні замінники літератури: «Нечуй-Левицький Кайдашева сім'я Скорочено», «червоне і чорне в жітті жульєна Сореля», «Хіба ревуть воли як ясла повні аудіокнига «,»хіба ревуть воли як ясла повні фільм». Не обійшли увагою і прислів'я, з яких починається курс вивчення літератури. Школярі вводили такі запити: «пріслів'я та приказки про мову», «прислів'я про книгу» и просто «українські прислів'я».

Грибники не проявили різноманітності запитів і шукали в інтернеті лише польські,маслюки і опеньки. Крім того, любителів пошукати гриби цікавило «як солити свинушки» і «як готувати свинушки». Не обійшли інтересом і вовнянки з валуями, хоча всі ці гриби вважаються токсичними або умовно-їстівними. Справедливості заради варто зазначити, що шукали і «отруєння грибами симптоми».

Крім традиційних вересневих тем - грибного сезону і початку навчального року - користувачі цікавилися кастингом нового вокального шоу «Х-фактор» у різних містах України (наприклад, в Дніпропетровську, Донецьку, Одесі та Харкові). Люди хотіли знати, де подивитися «x-фактор відео онлайн».Українці шукали в онлайні і серіал «Інтерни», який очолив вересневий рейтинг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus