USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Найкраща вишиванка 2013» у Луцьку має 100-літню історію. ФОТО

25 Серпня 2013 15:31
Оргкомітет акції «Найкраща вишиванка 2013» нагородив переможців ІІІ онлайн-конкурсу на кращу вишиванку Луцька, інформують організатори конкурсу.

Цей конкурс мав на меті визначити найгарнішу, найкращу та наймальовничішу вишиванку нашого славного міста. Учасниками конкурсу могли бути діти і дорослі, які виставили на голосування власні фото в національному одязі.



Саме на сайт 0332.in.ua потрібно було надсилати лист з інформацією про себе та світлину з власним зображенням у національному вбранні. Головною вимогою для відбору світлин були люди у вишитому одязі, і, бажано, з усмішкою.


Переможців визначали за допомогою он-лайн голосування та компетентного журі, до складу якого увійшли етнографи, історики, мистецтвознавці та відомі поціновувачі вишитої сорочки. Конкурс тривав із 1 по 24 серпня під гаслом «Одягнемо всю сім’ю у вишиванки!»

Близько 200 учасників долучилися цього року. На переможців чекали призи від партнерів проекту – «Моя Вишиванка» (підприємець Малаховський Олександр), швейної фабрики «Едельвіка», магазину «Вінок Волошковий».

Громадський діяч Захар Ткачук разом із отаманом Козацького Стрілецького Братства Віктором Федосюком організували урочисте нагородження переможців.

Згідно з голосуванням журі найкращими стали:
Максимюк Наталія, Ковальчук Мар’яна та Пузняк Зореслава.



Згідно з результатами голосування на сайті, перемогу здобули: Білюк Тетяна, Полозіни Олег та Альона, Царик Арсен.
Крім того, відзначили найкращих за вибором журі та глядацьких симпатій.
Максимюк Наталія була не просто стовідсотковим лідером за версією журі, але й представницею однієї із найстаріших вишиванок серед представлених у конкурсі.
Її вишиванка створена ще 1916 року у селі Крижівка прабабусею Наталії.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus