USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Один з хорватських островів хочуть назвати Facebook

26 Квітня 2011 18:16
Мер хорватського острову Хвар направив листа засновнику соціальної мережі Марку Цукербергу із питанням про можливість перейменування острову.

Ідея надати острову нову назву належить меру міста Хвар, що знаходиться на однойменному острові, Пєріно Бебічу.

Також мер запропонував творцю Facebook приїхати під час літньої відпустки на острів Хвар, що вважається найбільш сонячним у Адріатиці.

У тому випадку, якщо Цукерберг відповість на пропозицію Бебіча згодою, то іменем мережі буде названо один із островів ланцюга Паклени, Вели Водняк. На цьому невеличкому острові знаходиться маяк.

Мер Хвара та мешканці міста висловили сподівання, що після перейменування, невеличкий острів почне приваблювати більшу кількість туристів і, таким чином, стане новою хорватською пам'яткою.

До слова, у 30% населення Хорватії є аккаунти на Facebook, пише "ТСН.ua".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus