USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Останні посиденьки «Творчого кафе» - у Луцьку. ФОТО

26 Квітня 2013 11:30
Останній сезон «Творчого кафе» завершили вчора, 25 квітня, у Луцьку.

Про це пише Волинський інформаційний портал .

Традиційно організатором заходу виступило культурне об’єднання «100 Вт». Його керівник Володимир Столярчук розповів про те, що закінчується весна, а разом із нею й засідання «Творчого кафе». Він подякував усім, хто долучилися до цього проекту та запросив поетів виходити на площі, адже тепер саме там відбуватимуться мистецькі дійства.

На останньому засіданні виступили тринадцять авторів із довільною програмою. Вони читали власні вірші та прозу про кохання, біль, філософію, музику та багато іншого.
Також на захід приїхали поети з Рівного - Марк Оплачко, який, до речі, 16 травня у Луцьку презентуватиме свою першу збірку, та Олександра Яковлева.

Кілька молодих поетів вперше дебютували під час «Творчого кафе», але були й такі, кого публіка давно знає та навіть просить зачитати той чи інший вірш. Зокрема закривала творчий вечір своєю поезією Олександра Ватащук.

Між двома частинами виступів свої пісні присутнім подарував луцький бард Влад Доставалов, який, до речі, був єдиним, хто відвідав і найперше «Творче кафе».

Насамкінець своє мистецтво присутнім подарував театр вогню «Алладін».

На завершення Володимир Столярчук зробив несподівану заяву, повідомивши, що віднині «Творчі кафе» припинять своє існування. Однак він зауважив, що вже восени створять новий проект із цікавою концепцією, тому додав, що буде радий бачити всіх саме там.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus