USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пенсіонерку посадили за пошкодження вінка Януковича

30 Серпня 2011 15:44
65-ти річну пенсіонерку Галину Швидку, яка відрізала прізвище Президента України від стрічки на вінку «Тарасу Шевченку від Віктора Януковича», засудили до позбавлення волі на 10 діб.

Як повідомили виданню Коментарі у прес-службі партії "Батьківщина", таке рішення виніс сьогодні Шевченківський райсуд Києва.

За словами народного депутата БЮТ Сергія Саса, який був присутній на засіданні, суддя застосував до 65-річній жінці важку міру адміністративного покарання.

«Це при тому, що Галина Миколаївна має ряд подяк і нагород з роботи і характеризується як добропорядна людина», - зазначив Сас.

Він також повідомив, що в ході судового розгляду так і не було доведено, що вінок є майном президента Януковича.

За інформацією Саса, адміністративне покарання жінка «відбуватиме в СІЗО на Дарниці разом з алкоголіками, повіями і наркоманами».

Галина Швидка 24 серпня відрізала прізвище Віктора Януковича від стрічки на вінку «Тарасу Шевченку від Віктора Януковича».

В суді стверджували, ніби вінок належить Януковичу, і таким чином громадянка Швидка пошкодила його майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ф Показати IP 30 Серпня 2011 18:03
посадити на десять діб не можуть. можуть арештувати.
Лучанка Показати IP 30 Серпня 2011 18:21
Що ти тут скажеш?! А ви ж голосували за нього і зараз так захищаєте, ну скоро і вас атк всіх за зайве слово...
СтепанВуркаган Показати IP 30 Серпня 2011 20:13
Правильно зробили. Президент є прнзидент.
Лучанка до СтепанВуркаган Показати IP 31 Серпня 2011 18:10
В нашій державі президент-чорт з рогами,нажаль!!! Ніякої поваги до людей, хам безсовісгий і бачу дехто теж таке саме як і воно!!!
Леник-Оленятко Показати IP 31 Серпня 2011 10:22
це є неправильним у будь-якому випадку, президент чи не президент, тим більше для старшої жіночки, бабусі... нічого поганого вона не зробила,відрізала, то й відрізала, тим більше Тарас Шевченко був основоположником української мови, яку регіонали хочуть знищити як таку, тому ніякого морального права Янукович немає так чинити, не думаю, що вінок від такої людини там взагалі потрібен!!! Він напевно й "Кобзаря" ніколи не читав,такий от псевдо-патріот! Скоро справді почнуться 20-30-ті рр.,але коли це люди зрозуміють, то буде вже запізно, а жаль...
Mirna Показати IP 31 Серпня 2011 13:07
це просто маразм!!! дибільна влада!
ЗАЧЄМ? Показати IP 31 Серпня 2011 19:48
І у старшої жіночки, певно, теж на букву "м")) навіщо було відрізати??який сенс??? якщо тут мовна точка зору, то Шевченко й жив у Рос.імперії, і працював,і твори писав. Хоч би вона й самому Януковичу щось відрізала, то суспільно-політичних проблем від цього не поменшає!!!! Як і від смаження яєшні на Вічному вогні))
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2011 22:35
Правильно зробили! Незалежно хто ти є - не роби гадості і не треба буде відповідати. Всі вже давно попривикали що навколо безвідповідальність, відповідно і захищають порушників та засуджують нормальних людей. Можливо вже пора на ноги з голови стати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus