USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Про луцьку порностудію незабаром у Харкові вийде книга

29 Вересня 2013 16:00
Книга, в основу сюжету якої лягла реальна історія з викриттям порностудії у Луцьку, вийде в Україні в січні наступного року. Книга вийде у харківському видавництві «Клуб сімейного дозвілля» – інформує «ВолиньPost».

Зі слів головного редактора видавництва «Клуб сімейного дозвілля» Світлани Скляр, книгу пише кілька авторів – письменники і журналісти, але вийде вона під псевдонімом Єлизавета Вороніна, - йдеться у повідомленні.
Довідка. У лютому 2010 року правоохоронці викрили в Луцьку порностудію, яка виготовляла та розповсюджувала в інтернеті порнографічні фото і відеопродукцію. Декілька місяців через інтернет місцеві моделі демонстрували свої принади іноземцям. Виявилося, що бандою керував громадянин Німеччини та директорка луцького модельного агентства «Гламур».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ДІЯЛА ПОРНОСТУДІЯ У ЛУЦЬКУ. ПОДРОБИЦІ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцький=) Показати IP 7 Жовтня 2013 11:01
оооо Аліна)))) привіт! завтра зайду до тебе на ринок, на роботу)))) Звізда ти наша!
Проходив поряд Показати IP 9 Жовтня 2013 10:26
Аліна засвітилась на весь Луцьк!!!"шо звізда, то звізда"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus