USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через рішення Трампа у Харкові протестували палестинці

10 Грудня 2017 19:46
У Харкові палестинці вийшли на акцію протесту. Учасники акції виступають проти рішення президента США про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю.

Як повідомляє «МедіаПорт», на площі Конституції в Харкові сьогодні вдень зібралося більше півсотні людей.

«Громадяни арабських країн протестують проти рішення президента США Дональда Трампа про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю, - учасник акції Хасан Рінан. - Трамп не має на це права і порушує всі міжнародні рішення».

«Ми вважаємо, що це історично столиця Палестини, але так як є конфлікт з цього приводу, це питання залишається відкритим», - додав він.

Акцію протесту в Харкові, за словами Хасана Рінана, організувала палестинська діаспора і організація «Палестино-Українська дружба».
Протести палестинців у Харкові
Протести палестинців у Харкові

Як повідомллося, у столиці Лівану Бейруті відбулися акції протесту проти рішення Дональда Трампа щодо визнання Єрусалима столицею Ізраїлю. Через що зазнало нападу посольство США.

6 грудня президент США Дональд Трамп заявив про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю і доручив Держдепартаменту почати підготовку до переведення посольства Америки з Тель-Авіва до Єрусалиму. Це викликало хвилю протестів по всьому світу. Ліга арабських держав назвала рішення США «недійсним і таким, що не має юридичної сили» і закликала Америку відмовитися від нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Палестинець Показати IP 10 Грудня 2017 20:11
Друзі палестинці! Ефективніше протестувати вдома. Квиток на літак та й протестують вдома.
Ангст Показати IP 10 Грудня 2017 21:51
Їдьте в свою палестину і там мітингуйте.
Не сліпий Показати IP 10 Грудня 2017 22:09
депортувати їх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus