USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зняли проект «Міняю жінку»

21 Березня 2014 13:33
Для такого маленького містечка, як Горохів, приїзд знімальної групи навіть обласного телебачення – вже подія дуже непересічна. Що казати, якщо в населений пункт прибуває творчий колектив загальнонаціонального каналу, інформує «Сім’я і дім».

Із зрозумілих міркувань сім’я, що брала участь у зніманні, не має права розголошувати всі виробничі нюанси не тільки до виходу телепередачі в ефір, а й упродовж трьох років. Однак хіба у десятитисячному містечку сховаєшся від очей сусідів, товаришів та просто охочих до цікавинки? Тому ми навіть не виходили на зв’язок з учасниками і, певна річ, не станемо розголошувати їхнього прізвища. Однак поспілкувалися з жителями Горохова, які бачили, чули, захоплювалися та дивувалися з побаченого. Отож, шоу «Міняю жінку» – погляд збоку.

Насамперед розчарую усіх, хто думає, що між новою мамою та новим татом можуть виникнути якісь там шури-мури. Навіть якби спалахнула несподівано така іскорка, то дзуськи. Згідно з тими-таки правилами проекту, жінка вливається в нову сім’ю, але не ділить із новим чоловіком ліжко. Нова мама отримує окрему кімнату або окреме ліжко навіть у дуже маленькій квартирі. Також із новою мамою неодмінно оселяється редактор групи, який стежить за дотриманням усіх умов проекту. І це ще не все. Будинок учасника ніколи не залишається без нагляду, і з новою хазяйкою обов’язково перебуває хто-небудь зі знімальної групи 24 години на добу. Отак.

Треба сказати, що горохівська сім’я – конспіратори ще ті. Родина ще з осені знала, що братиме участь у фільмуванні телешоу, тому почала робити легкий косметичний ремонт. Проте нікому про це не зізнавалася, а на запитання «з якого дива ремонт?» ніяково знизували плечима, пояснюючи, що новий рік на носі. Тільки після того, як господиня вирушила аж на тиждень у Кривий Ріг, всі здогадалися – буде щось цікавеньке. Знали ж бо, жіночка активна і творча, тому експериментувати не боїться.

Тож після того як горохівчанка поїхала на батьківщину «95-го кварталу», всі сусіди нетерпеливо чекали, яка то вже краля приїде до них. А приїхала приємна білявка, яка направду стала гарним другом для своїх нових однотижневих дітей: старшої донечки та меншого сина. Зі слів жителів містечка, любителі перчинки навіть розчаровано зітхнули, мовляв, не буде тут скандалів, синяків та вибитих зубів, адже і тато не конфліктний, і нова мама теж приїхала явно з добрим характером. Жінка намагалася приміряти на себе функції волинської ґаздині – поралася по квартирі, водила сина в дитячий садок, а дочку проводила до школи.

Розповідають, як в одному з культурних закладів під час знайомства нової мами із подругами мами постійної спеціально для гості із найдовшого міста Європи хвацькі музики виконали українську народну пісню. Виконали душевно, як кажуть, з придихом. То криворіжка так розчулилася милозвучністю композиції, що пустила сльозу.

Здивувало дуже те, що, за концепцією шоу, підбирають родини дуже протилежні. А тут вийшло так, що і горохівчани є добре забезпеченою сім’єю, і криворіжці також не бідують. Різниця хіба в тому, що волиняни заробляють на добробут обоє, а в кривбасівців чоловік заборонив трудитися своїй половині.

Але по-справжньому кумедний випадок стався, коли чоловік повів нову дружину у міський відділ соціального забезпечення. Саме там гостя з Кривого Рогу мала відчути на собі ті функції, які зазвичай на роботі виконує її візаві. Одне слово, жіночки, які працюють у тій державній установі, якось пронюхали, що наступного дня прийде чоловік їхньої колежанки, щоправда, із новою жінкою та цілою бригадою журналістів. Уявляєте, що тоді почалося? Чарівні горохівчанки почали наводити такий марафет, що, певно, й Клеопатрі не снився. Тож на ранок, коли гостя із Кривого Рогу з телевізійними камерами зайшла в комунальну установу, то довго не могла відійти від приємного шоку і тільки повторювала: «Оце я розумію жінки ходять на роботу, як на свято! Красиві, чепурні, привітні – не те, що в нас. А які ж вони тоді приходять у святковий день?».

Гості дуже сподобалося привітне маленьке містечко. Про це вона неодноразово розповідала. Також уже безпосередньо під час виходу в ефір телепередачі «Міняю жінку» дізнаємося про те, як почувалася горохівська мама серед видобувних комбінатів. До речі, за статистикою каналу, третина всіх сімей, які брали участь у проекті, і далі підтримує контакти одна з одною й після завершення знімань. Як буде в нашому випадку? Час покаже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ася Показати IP 21 Березня 2014 13:46
Волиняночкі обміну і возврату не підлягають ... .так і запамятайте...
ліда Показати IP 21 Березня 2014 14:09
коли покажуть по теліку
Нецікаво Показати IP 21 Березня 2014 14:33
а хто ж це так Горохову подсуєтился? Невже та ж сама?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus