USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Роботи лучанина - на виставці PinchukArtCentre. ФОТО

2 Листопада 2013 17:20
Виставка 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2013, відкрилася в центрі та діятиме до 5 січня наступного року. Серед тисячі охочих, які подали заявки на участь у виставці, у двадцятку обраних потрапив лучанин Роман Новен, - йдеться на сайті Музейний простір.
Спеціально для виставки молоді митці за підтримки PinchukArtCentre створили нові проекти, в яких втілили свої найпрогресивніші мистецькі ідеї.

Номінантів на Премію PinchukArtCentre 2013 відібрали члени незалежної Відбіркової комісії з 1000 осіб, які подали заявки на участь у конкурсі. До двадцятки номінантів увійшли: Анатолій Бєлов, Євгенія Бєлорусець, Володимир Воротньов, Данiїл Галкiн, Олег Грищенко, Анна Звягінцева, Добриня Іванов, Жанна Кадирова, Аліна Копиця, Марія Куликівська, Олександр Курмаз, Роман Мінін, Лада Наконечна, Микола Рідний, Іван Світличний, Андрій Хір, Олеся Хоменко та групи: Мельничук-Бурлака, Відкрита Група та Synchrodogs (до складу групи входять Роман Новен (28 років, Луцьк) та Тетяна Щеглова (23 роки, Івано-Франківськ).

Переможця в номінації «Приз громадськості» визначать згідно з результатами голосування відвідувачів виставки, яке відбудеться в PinchukArtCentre з 31 жовтня по 1 грудня 2013 року. Переможець нагороджується грошовою премією в розмірі 10 тисяч гривень.

Виставка триватиме з 2 листопада 2013 року до 5 січня 2014 року.
Розклад роботи: вівторок – неділя, 12:00 – 21:00. Понеділок – вихідний. Вхід вільний.

Довідка:
Фотодует Synchrodogs - лучанин Роман Новен та Тетяна Щеглова. Synchrodogs знімають химерний і епатажний фен.

Роботи луцького митця:











Власне, сам Роман:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Друг Показати IP 3 Листопада 2013 11:48
Рома красава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus