USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Грузини вчать українців не ненавидіти росіян

26 Червня 2014 09:19
Українці почали відпочивати в Грузії, щоб оговтатися від війни та дістати підтримку. Грузини вчать, як не зненавидіти звичайних росіян, як їсти під час війни та не лінуються повторювати "Слава Україні", йдеться в сюжеті ТСН.

Грузинські гіди вчать українських туристів толерантності. Пояснюють, хоча вибачити Росії окупацію не можуть, але росіян навчилися прощати та приймати.

"Вони прості люди, як ви та ми. Не те, що окупувати і воювати, а з доброю душею прийшли. Ми, грузини, можемо відрізнити політику від людей, у нас навіть під час війни не було неприязні до народу. Ми їх навіть під час війни приймали гідно", - кажуть грузини.

Власники готелів переконані - після окупації Криму до них поїде більше українців.

"Наразі туристів стає більше. Ми думаємо, що це пов'язано з тим, що тепер у українців менше змоги відпочивати на власних курортах через політику", - впевнений власник місцевого готелю.

Для візитерів, у яких удома війна, навіть майстер-клас з виготовлення національних солодощів перетворюють на корисні поради."Ворог завжди в 5 разів, в 10 разів сильніше, ніж ми. Грузини придумали кілька сухих пайків, коли ми вже під час партизанських боїв спускалися, то з одного боку була чурчхелла, а з іншого -кинджал", - кажуть гостинні грузини.

І новий глек вина розкривають, аби побажати мира Україні, як самим собі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Реаліст Показати IP 26 Червня 2014 09:28
Я їх не ненавиджу і не люблю, вони для мене просто не існують.
Джулія Показати IP 26 Червня 2014 10:22
"Ми їх навіть під час війни приймали гідно" - тобто вигода понад усе??
Кобра Показати IP 30 Липня 2014 10:25
Впусти русского собі в дім він вкраде в тебе країну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus