USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Рубіновий» ювіляр розповів про таємниці щасливого шлюбу

8 Липня 2013 13:11
Секретами спільного довголіття поділився із «Волинськими новинами» засновник та багаторічний ректор Луцького гуманітарного університету Андрій Журавльов, який разом із дружиною Марією Кирилівною нещодавно відсвяткував рубінове весілля – 40 років у шлюбі.

Він розповів про трьох «китів», на яких тримається щасливе подружнє життя. Перше та найголовніше – справжнє кохання. Коли є кохання, усе решта стає другорядним, будь-які проблеми розв’язуються на підставі того, що є дорога тобі людина. По-друге, потрібна велика взаємна повага. По-третє, необхідно довіряти партнеру свого життя.

За словами Андрія Журавльова, перші роки подружнього життя були нелегкими, адже шлюб пара взяла ще у студентські роки, проте їм успішно вдалося подолати проблеми та виховати сина. Про раннє одруження він ніколи не шкодував, тому що всі життєві проблеми вирішувалися за допомогою кохання та взаємоповаги. Згодом робота на керівних посадах (дружина довгий час працювала на посаді директора підприємства «Луцьккондитер», - «ВН»), публічність ніколи не заважали подружньому життю.

«Я ціную розум дружини, її мудрість, жіночність, силу волі, багато позитивних якостей можна назвати, їх незрівнянно більше, ніж дрібних недоліків. Я її побачив і одразу зрозумів, що це та людина, яка необхідна мені у житті. На превеликий жаль, не всім Господь посилає таке щастя», - зізнався Андрій Журавльов.

Тим, хто щойно розпочав родинне життя, ювіляр радить намагатися зрозуміти свого партнера по життю, ставити себе на його місце та дивитися на ситуацію не тільки з власної точки зору. І це, разом із коханням, є основною запорукою щасливого родинного життя. Окрім цього, молодому подружжю потрібно розуміти, що в житті бувають різні ситуації та напружені моменти, тож не потрібно складати руки - варто шукати шляхи розв’язання проблем.

Фото - з родинного альбому в соцмережі Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 8 Липня 2013 13:15
Вітаю Андрія Андрійовича та його дружину! Класна подія. Нехай ще стільки разом прожживуть!
Олександр Іванович Показати IP 8 Липня 2013 15:19
Чай щастить "молодятам"! Здоров"я Їм, здоров"я і ще раз здоров"я!
4 Показати IP 8 Липня 2013 15:35
за часи правління Журавльової на цукерковій фабриці пороздерибанила все і всяко, ганьба тобі цукерка!
Юрій Показати IP 8 Грудня 2017 12:04
І пара чудова і люди розумні.А за часів правління Журавльової були справжні смачні цукерки, а не той пластилін з пальмовою олією , яки роблять зараз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus