USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щомісячна аудиторія Google перевищила мільярд

22 Червня 2011 13:09
Rомпанія comScore опублікувала результати дослідження, згідно з якими щомісячна аудиторія сайтів, що належать корпорації Google Inc., перевищила один мільярд чоловік.

Згідно з результатами дослідження, Google став першою з усіх інтернет-компаній, що залучила за місяць таке число унікальних відвідувачів.

На другому місці в рейтингу відвідуваності виявилися сайти, що належать Microsoft. У травні їх аудиторія склала 905 000 000 людей, повідомляє Дело з посиланням на Agence France-Presse.

Сайт Facebook в минулому місяці відвідали близько 714 мільйонів чоловік, що дозволило йому зайняти третє місце в списку.

При цьому за рік аудиторія соціальної мережі зросла на 30%, у той час як Google збільшив число заходів на 8,4%, а Microsoft - на 15%.

За часом, проведеним користувачем на сайті, Facebook обходить обох конкурентів. Маркетологи, зазначає Digits, найбільше звертають увагу на цей параметр, що в майбутньому може дозволити соцмережі потіснити Google на ринку реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus