USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Шикидим» від Pavlik OverDrive у Луцьку. Фото

3 Серпня 2018 21:53
Попри спеку, яка тільки почала спадати, на виступ Pavlik OverDrive, аби насолодитися улюбленими, вже рідними піснями в новому аранжуванні, підтягнулося вдосталь осіб.

Pavlik OverDrive заполонив головну сцену «Бандерштату» в перший день фестивалю 3 серпня.

Не одну пісню Віктор Павлік присвятив присутнім дівчатам, а також закликав бандерштатівців не соромитися й запрошувати одне одного на повільні танці.

«Цю пісню я виконував ще у 1992 році, коли входив до гурту «Анна-Марія». Багато хто пригадує й зараз цей колектив, можливо не ви, можливо ваші батьки, можливо дідусі, бабусі. А зараз ми хочемо зіграти пісню з тих часів, яку ми кавернули трохи, – «А я до тебе лиш», – так Віктор Павлік представив одну з композицій.

Також гурт заграв такі давно знані пісні, як «Недописана книга», «Тече засмучена вода», «Мрії про тебе», «Нірвана на двох», «Шикидим» та інші.

Окрім неймовірних вражень від виступу Pavlik OverDrive, а також фото і відео, відзнятих на телефон, на згадку про виступ гурту відвідувачам залишаться листівки, які Віктор Павлік щедро розкидав зі сцени.
Насамкінець, як зазначив Віктор Павлік, музиканти планували зіграти ще три композиції: «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені» та «Я піду в далекі гори». Однак організатори попередили гурт, що часу залишається лише на одну пісню, тож співак запропонував вибрати композицію самим бандерштатівцям, підтримавши улюблений трек оплесками. Присутні віддали перевагу пісні «Я піду в далекі гори», яка й завершила виступ Pavlik OverDrive на фестивалі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus