USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільський гумор – в одній особі. ВІДЕОІНТЕРВ’Ю

10 Червня 2013 08:00
Кажуть, що сміх продовжує життя. Якщо це твердження правдиве, то лучани завдячують КВНщикам, учасникам 5-ого сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» міцним здоров’ям.

З нагоди перемоги неординарної команди «Перша сільська збірна», яка налічує лише одного учасника – Тараса Стадницького, «Волинські новини» вирішили поспілкуватися з чемпіоном.

Збірна - перша, сільська, а на сцені один ти. Село настільки маленьке?

Щоб ти розумів, в селі постійно є чим зайнятися. Я делегат. Люди працюють, я за них «віддуваюся». Мусить бути хтось один, хто за всіх «віддувається». Так само у нас в державі: один віддувається, решта всі працюють. От так само й у нас із сільською збірною.

Скажи чесно, хвилювався перед грою?

Дуже сильно. Команди дуже хороші. Я знаю просто особисто «ЧистоГон», «Коліжанки». Я кожного разу звинувачую у своїх перемогах всіх своїх суперників через те, що мене заставляють добре готуватися, через те, що вони в мене є – хороші суперники у кожній грі. І я стараюся не відноситися до будь-якої гри, що це якийсь прохідний етап, що це десь можна слабше, десь можна не дограти. До кожної гри наша команда ставиться дуже відповідально тому, що з досвіду знаю, що бувають команди, які просто стріляють.

Скажи, Тарасе, які маєш плани на майбутній сезон та чим плануєш зайнятися у своєрідні канікули?

Нууу… В кого канікули, а в кого косовиця, жуки покропити, то всьо зібрати; потім серпень - копати то всьо. Коротше, не мені вам розказувати. А в наступний сезон… Ще не було таких грандіозних, великих планів. Поки що ми те все осмислимо, переживемо, подумаємо. І десь ближче до початку осені скажемо якийсь результат.

Твоїм фанатам варто чекати все-таки тебе на сцені?
Я не думаю, що можна назвати тих людей аж фанатами. Є люди, які кажуть: «Перша сільська збірна – маладєц!». Я думаю, що хоча би гостями гри можна приїхати у Луцьк. Не обіцяю сезон, бо може будуть трохи інші плани.

Спілкувався Іван САВИЧ
Відео – Наталка ВОСКРЕСЕНСЬКА

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus