USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Свято під Львовом: обмін книжками українських митців

3 Липня 2013 12:31
Обмінятись книжками та зачитати уривки з нових творів на фестивалі «Підкамінь» зможуть не лише відомі автори, а й новачки. Загалом, на фестивалі зберуться письменники та поети зі всієї України - Києва, Запоріжжя, Ужгорода, Рівного, Івано-Франківська та Львова.

Літературна сцена працюватиме на фестивалі 20 та 21 липня. Поезію читатимуть першого дня, а прозу – наступного, - про це інформують організатори.

Ще дві акції готують організатори учасникам літературної сцени – «вільний мікрофон» та «хвилинка літ бомбардування». Перша створена для молодих авторів, які зможуть зачитати свої твори усім присутнім, інша – своєрідний обмін книжками між учасниками літературної частини та музикантами.

«Цього року у нас винятково молоді автори, проте їхній доробок компенсує юний вік. Це справді та творчість, з якою варто ознайомитись усім, - розповідає Олег Куліков, координатор літературної частини фестивалю «Підкамінь 2013», - зокрема, Валентин Терлецький, письменник із Запоріжжя, презентуватиме на літературній сцені фестивалю «Підкамінь-2013» новий роман для молоді «Хмарочос». «Свіжі» твори презентуватимуть й інші!».

Програма літературної сцени фестивалю «Підкамінь-2013»:
20 липня (субота)

- Томаш Деяк (Ужгород)
- Максим Кривцов (Київ)
- Марк Оплачко (Рівне)
- Тарас Герелюк (Львів)
- Вікторія D.kобраз (Рівне)
- Катерина Танчак (Івано-Франківськ)
- Лука Зайвий (Конотоп)


- «Вільний Мікрофон»
- «Хвилинка літ бомбардування»
- Дмитро Лазуткін (Київ)


21 липня (неділя)

- Олег Куліков (Броди)
- Валентин Терлецький (Запоріжжя)
- Тарас Возняк (Львів)
- Максим Кідрук (Рівне)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus