USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Тото Кутуньо відхрестився від Януковича

26 Листопада 2009 18:28

Відомий італійський композитор і співак Тото Кутуньо спростовує інформацію, розповсюджену українськими ЗМІ, про його авторство пісні «Ti Amo». Про це йдеться в листі Тото Кутуньо, яке передано прес-службою італійського композитора УНІАН, повідомляє Обком. Зокрема, йдеться про сюжет на телеканалі СТБ 20 листопада 2009, в якому йшлося про подібність пісні «Лідер», автором якої є Євген Толочний, з піснею Ti Amo.
«У цьому репортажі було передано моє інтерв\'ю, проте я не згоден з тим, як воно було перекладено українською мовою. Судячи з перекладу, я є автором пісні Ti Amo, але я ніколи не робив такої заяви. І повторюю сьогодні, як і раніше, що автором пісні є Умберто Тоцци, і мені вона не належить», - заявив Тото Кутуньо.
Разом з тим співак припускає, що, «швидше за все, йдеться про грубу помилку в перекладі».
«У будь-якому разі, переглянувши моє інтерв\'ю, будь-яка людина з мінімальним знанням італійської мови зможе це проконтролювати і підтвердити», - зазначив Тото Кутуньо.
На думку прес-служби Кутуньо в Україні, текст на СТБ «фактично придумали самі».
«Їх переклад слів Кутуньо - «Звичайно, це неприємно. Це ж моя пісня», а Тото каже в цьому синхроні: «Так так, Ti Amo пісня Умберто Тоцци. Мені приємно, що люди...», - пояснили у прес-службі.
Кутуньо зазначив, що особисто не знайомий з Віталієм Галаєм і Євгеном Толочним – виконавцями пісні «Лідер», при цьому побажав їм успіху «за те тепло та ентузіазм, які вони передають у їхній пісні».
«Що ж стосується пісні «Лідер», яку я чув тільки один раз, під час мого недовгого перебування в Києві, я не вважаю себе уповноваженим висловлювати мою думку по одному уривку пісні, яка мені не належить, і вважаю, що відповідне судження має належати Умберто Тоцци», - пише у своєму листі Кутуньо.
Як відомо, авторів мелодії гімну президентської кампанії Януковича звинувачували в плагіаті пісні Ti Amo.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 26 Листопада 2009 22:30
Ну так, а навіщо Тото проблеми українських політиків? Тим більше, що пісня не його? Мудре, дипломатичне рішення з його сторони!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus