USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку гурт ЛТК даруватиме львівський дух

29 Листопада 2016 09:05
Колектив зі Львова - «Львівський Танцювальний Клуб» (ЛТК) – виступить в луцькому клубі «Оболонь», відомому як «Кораблик».

Концерт відбудеться 3 грудня о 21:30.

«Кораблик «відкопав» новенький чудовий колективчик зі Львова. Фактично третього грудня у Оболоні буде «клубу у клубі», оскільки назва у гурту «Львівський Танцювальний Клуб» (ЛТК)», - повідомляють організатори.

Команда ЛТК заснована лише в 2015 році, проте вже встигла трішки нашуміти та заявити про себе. За стилістикою «Львівський Танцювальний Клуб» віддалено нагадує Братів Гадюкіних та Гуцул Каліпсо, тому, зі слів організаторів, сумувати не доведеться.
«Стьоб, душевні і життєві теми у текстах, позитивні ноти у музиці, львівський дух та однозначно усмішки – ось невеличкий опис того, що ви будете смакувати вже зовсім скоро в Луцьку», - запевняють організатори.

Вартість квитка – 35 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus