USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку засвітили головну ялинку Волині. Фото

19 Грудня 2017 18:30
Традиційно в День Святого Миколая на Театральному майдані обласного центру Волині відбулося святкове засвічення тріо головних новорічних красунь.

Аби побачити, як засяє головна ялинка, центральну площу міста 19 грудня заполонили лучани разом зі своїми маленькими дітками.

Варто зауважити, на Театральному майдані прикрашають три ялинки, які ростуть поряд, що є своєрідною «фішкою» міста.

Читати більше: Якими були новорічні ялинки у Луцьку в попередні роки. Фото

Митрополит Луцький та Волинський Михаїл привітав усіх присутніх з сьогоднішнім святом.

«Я вітаю вас зі святом Святого Миколая. Чудес в нашому житті трапляється багато, але Святий Миколай пропонує нам не просто творити чудеса, а й робити добрі справи в спасіння і пам’ять ближніх своїх. Вшановуючи покровителя нашого міста, ми запалюємо вогні на ялинці, які символізують нашу віру не лише в Бога, а й те, що він благословить нам наступаючий рік. Бажаю, щоб прийдешній рік був сповнений мрій та впевненістю в майбутньому України», - зазначив Михаїл.
Своєю чергою, радник міського голови Ігор Поліщук підкреслив, що для Луцька День Святого Миколая – особливе свято.

«Святий Миколай є покровителем нашого міста. Напередодні новорічних родинних свят я хочу побажати вам родинного затишку, любові у ваших серцях. Нехай кожен з нас вірить в успішне майбутнє та працює заради нього. З вірою в Господа та під покровом Святого Миколая наше місто буде процвітати та ставати кращим. Миру, злагоди та добра нам усім», - звернувся до лучан Ігор Поліщук.
Також на свято завітав і сам Святий Миколай, який побажав, щоб попри всі труднощі та глибокі втрати нам усім вистачило розуму, мужності та терпіння зробити життя один одного кращим.
Насамкінець дійства відбулося засвічення головної ялинки Луцька у Новому 2018 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ирина Показати IP 20 Грудня 2017 10:08
Яке страхіття! Кто так украшает!?
Горохівчанин Показати IP 20 Грудня 2017 12:57
У нас набагато краща!!! Ура
Іван Показати IP 20 Грудня 2017 20:44
З кожним роком все гірше і гірше. Деяким іграшкам вже більше ніж 6 років.
123 Показати IP 20 Грудня 2017 22:29
А де обіцяна арка світлодіодна для фотозони?
лучанин Показати IP 21 Грудня 2017 16:39
за то обійшлась ця красуня нам з вами більше ніж 200 тисяч.Ялинка жива,доставки не було,Прикраси минулорічні,Хіба робота вишки і людей для прикрашання.То не хіло для декого.
Фея Показати IP 22 Грудня 2017 22:49
Люди, та не рахуйте ви грошіі - 200 тис. чи не 200 тис., минулорічні прикраси чи ні. Ялинки аж три,не одна, гарно, яскраво вбрані, дітлахам на радість. І Ви радійте, не шукайте і в цьому "політичний негатив". Скоро святкуватимемо Новий рік та Різдво, які вкотре нагадають про цінність наших рідних і близьких, їх здоров'я та благополуччя! Будьте добріші...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus