USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якими були новорічні ялинки у Луцьку в попередні роки. Фото

18 Грудня 2017 15:50
Щорічно 19 грудня, в День Святого Миколая, на Театральному майдані обласного центру Волині збираються батьки разом з дітворою, аби побачити святкове засвічення головних новорічних красунь міста. Цьогоріч головні ялинки міста розпочали «одягати» 12 грудня - за тиждень до відкриття.

Варто зазначити, що на Театральному майдані прикрашають три ялинки, які ростуть поряд, що є своєрідною «фішкою» міста.

Традиція не змінюється, і вже завтра у Луцьку засяє головна новорічна красуня міста, біля якої лучани зустрінуть Новий 2018 рік. Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує читачам пригадати, якими були новорічні ялинки у попередні роки.

У 2012 році в оформленні ялинки переважали сині кольори, якими світилися гірлянди. Також новорічна красуня була одягнена у «дощик».

2013 року новорічна красуня мало чим відрізнялася від своєї попередниці.

Головна ялинка Луцька у 2014 році дещо змінила свій вигляд, адже в оздобленні використали символіку України та Євросоюзу.

У наступному році ялинку повернули до більш традиційного вигляду. 2015 року її прикрасили зірками та сніжинками, що підсвічувалися, а головний акцент був зроблений на верхівці ялинки, яка була прикрашена яскравими синіми гірляндами. Зауважимо, що у 2015 році луцька ялинка увійшла у ТОП-10 найвищих.

2016 року «вбрання» новорічної красуні майже не відрізнялося від 2015 року - основною відмінністю було те, що напис «2015» змінили на «2016».

Ялинка 2017 року засяяла зеленим світлом Втім, «фішка» з акцентом на підсвітці верхівки синіми гірляндами залишилася.

Ще кілька днів тому робота над прикрашенням ялинок на Театральному майдані тривала, і вже завтра лучани побачать, якою буде головна новорічна красуня Луцька у 2018 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бубочка Показати IP 18 Грудня 2017 18:16
Одна і таж сама.
Квіточка до бубочки Показати IP 18 Грудня 2017 19:33
Але ж живі і не ушкоджені, так роблять , практично у всіх європейських країнах, у країнах Прибалтики
лучанка Показати IP 19 Грудня 2017 14:08
з року в рік одне і те ж... хто взалі придумує, як має бути прикрашена ялинка??? це жах! дайте ідею молодим креативним дизайнерам. Подивіться, як прикрашають в інших країнах. Благо, в нашому столітті є вже інтернет і не треба далеко їхати. майже 10 років нічого не змінюється. фантазії вистачає лише змінити колір гірлянд?! А ця огорожа навколо...!! Ну скільки можна?? Навіть не виникає бажання сходити в центр міста погуляти, бо нічого нового не побачиш... Сумно((( Один плюс в цій історії це те, що стоять свої, живі красуні ялинки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus