USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді захвилювалися, що прокурор суворо споглядає

23 Червня 2011 11:39
На засіданні сесії Луцької міської ради прозвучала пропозиція відвести для присутнього на засіданнях представника прокуратури інше місце – аби сесійна зала не нагадувала залу судових засідань.

Таку інформацію з посиланням на «думку лучан» озвучив у депутатському зверненні депутат міської ради Андрій Осіпов.

Депутат визнав, що такі претензії «викликають посмішку», однак він їх повинен озвучити і вони мають певний сенс. Адже депутати часто консультуються з прокурором, що є неприпустимим.

Прокурор, що присутній на сесійному засіданні сидить праворуч біля вікна, збоку від президії (див фото).

Лучани, зі слів Осипова, говорять, що їм здається, що таким чином прокурор морально тисне на доповідачів, адже його стіл розміщений якраз напроти трибуни.

«На кожний вислів депутата чи на любу подію в залі прокурор споглядає зі свого місця суворо, натомість депутат в цей час як правило не обертаються на промовця. Сесійна зала набуває схожості з залою судових засідань: трибуна для підсудного чи адвоката – одного з чиновників ради; навпроти представник звинувачування та контролю – прокурор; в президії на поважних стільцях – судді керівники», - йдеться в звернені.

Тому за пропозицією Андрія Осіпова прокурора варто було би пересадити десь у кінець сесійної зали, або ж до президії.

Однак, такий запит депутатський корпус не підтримав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
перец Показати IP 23 Червня 2011 13:05
Осипов нарвался
Василь Васильович Показати IP 23 Червня 2011 14:51
Осіпов придумав казна що, хай прокурор сидить де хоче. Можна навіть поміняти місцями прокурора із Романюком
а Показати IP 24 Червня 2011 08:55
Від перестановки додатків, сума (результат) не поміняється. )
Ку Показати IP 24 Червня 2011 09:16
Коли собаці немає чого робити, то воня собі яйця лиже. Краже б отой самозакоханий адвокатишка займався справами, дійсно актуальними для виборців, які за нього віддали свої голоси.
Мар"яна Показати IP 24 Червня 2011 12:22
Знаю Осіпова він компетентний юрист, освідчена відкрита людина і з юмором у нього все гаразд. А що тільки й займатися ковбасою і землею. Чим пагано пересадити прокурора? Технічним працівникам дійсно нема місця. І багато депутатів його пропозицію підтримали. А ще декілька подумають, дехто прийде на засідання і сяде прокурор на інше більш зручне місце. Чому ні? Тим більше його майже ніколи не чути через проблеми технічні. Та й зал маленький і не зручний. Багато роботи для мера.
Леся Петрівна Показати IP 24 Червня 2011 16:34
для пана Ку( чи як вас там): Осіпов вибив для вихователів повний заробіток, опрацював регламент, був проти привласнення облспоживспілкою оренди ринкових площ. Як кожен буде так працювати Луцьк розквітне. Не треба заздрощів , хто вам заважає бити таким самозакоханим. А мені цей адвокат дуже допоміг у свій час. Уважно слідкую, Андрію , за твоєю роботою. Найкращих побажань.
Для Лесі Петрівни (Осіпова) Показати IP 24 Червня 2011 20:54
Андрію, ну може досить самому себе хвалити? Чи в тебе совісті вже зовсім немає? Навіщо брехати. Нічого ти не вибив, а вся міськрада проголосувала за збереження з/п вихователів. Твій регламент - брєд сівой кобили, якій лише вносить розбрат у міську раду. Облспоживспілка нічого не привласнила, а взяла в оренду земельну ділянку. Я знала, що юристи брехливі і цинічні люди але ж не настільки
Вихователька Показати IP 25 Червня 2011 12:14
Ми звернгулись за допомогою до Андрія Олексійовича і бачили скільки зусиль він доприклав для вирішення наших питань. Дуже вдячні йому. А ваш негатив впевнена його не турбує, бо заздрощі то невпевненість у собі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus